Pretraži

ŠAKIRIN ADVOKAT IZJAVOM ŠOKIRAO SVE: “Da se udala za Ramosa bolje bi prošla!“

News
0
Šakira
Foto:Printscreen/Instagram:shakira

Šakira je zbog svog mesta prebivališta bila osuđena na to da plati šest poreskih zločina, ali je uspela da izbegne čak polovinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Paul Molins, Šakirin advokat je izjavio kako bi ovu slavnu pevačicu manje koštalo da se umesto za Žerara Pikea, udala za njegovog kolegu Serhija Ramosa.

Šakira je, naime, zbog toga što živi u Kataloniji bila suočena sa tim da mora da plati šest poreskih zločina, ali je uspela da izbegne tri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Instagram (@instagram)

Sudeći po rečima njenog advokata, da je živela u Madridu prošla bi mnogo bolje, jer tamo važe drugačiji uslovi.

– Toliko pričaju o jednakošću Španaca, a ako ste stanovnik Katalonije, možete da idete u zatvor za zločin za koji je to nemoguće u Madridu, jer nema poreza na imovinu – ispričao je Šakirin advokat.

On je dodao i to da bi Šakira „sigurno bolje prošla sa porezima da se zaljubila u Pikeovog kolegu Ramosa“, aludirajući na to da u različitim delovima Španije važe i različiti zakoni.

– Da se zaljubila u Serhija Ramosa, umesto u Žerara Pikea, to bi je koštalo puno manje novca – istakao je Molins, tvrdeći kako je njegova klijentkinja nevina i da nije imala nameru da prevari državu.

Prisetimo se, ona je zbog neplaćenih poreza osuđena na kaznu od 7,3 miliona evra, a zbog čega joj je zaprećeno i zatvorskom kaznom od čak 3 godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Međutim, slavna pevačica je priznala krivicu i zbog toga će samo morati da plati novčanu kaznu.

– Izuzetno se divim onima koji su se do kraja borili protiv ove nepravde, ali za mene danas pobeda je povratak vremena za svoju decu i svoju karijeru – rekla je ona nakon suđenja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News