Pretraži

RIJANA I ASAP ROKI POSTALI MIM: Srpski Tviter bruji o slavnom paru, urnebesne fotke obišle internet (FOTO)

News
0
Rijana
Foto:Printscreen/Instagram:asaprocky

Rijana i Asap Roki su ljudi kojima je moda drugo ime i šta god da obuku ne ostaju neprimećeni, a ovog puta su i Balkanci zapazili jedan zanimljiv detalj.

Rijana Asap Roki
Foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njih dvoje su vrlo rado angažovani od raznih brendova zbog svoje jedinstvenosti i prepoznatljivosti, te se zbog toga vrlo često Riri i Roki mogu videti na naslovnicama časopisa i kao zaštitna lica modnih kampanja.

Ovog puta su od strane paparaca uhvaćeni u popodnevnoj šetnji sa svojim starijim sinom Rzom.

Ono što je ljudima zapalo za oko je to što su oni imali iste stajlinge, samo su se neke boje razlikovale.

Međutim balkanski deo nekadašnjeg Tvitera, a sadašnjeg X-a, imao jevrlo zanimljive komentare na konto njihovog stajlinga.

Naime, oni su ih povezali sa modom 90-ih kada su bili aktuelni šuškavci koji su upasani u farmerke sa sve kaišem, baš kao stajlinzi koje su poneli Rijana i Roki.

Upravo zbog toga tviteraši su rado napravili mimove sa njihovim fotografijama u trenerakama fotošopirajući ih kako poziraju u beogradskim blokovima.

Ova tviteraška fora je jako zasmejala sve korisnike te društvene mreže, a tim fotografijama su dokazali da bi se Rijana i Roki vrlo dobro uklopili u koncept beogradskih blokova.

Fotografije njihovog izdanja u beogradskim blokovima možete pogledati OVDE

Prisetimo se da je Rijana nedavno promenila boju kose, pa je sada njena kosa nešto svetlija, baš kao pre mnogo godina kada je počela sa svojom karijerom u svom tinejdžerskom dobu.

rijana
Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svakako su svi oduševljeni ovom Rijaninom promenom, iako se njeni fanovi verovatno više raduju njenom novom albumu, a ne novoj boji kose.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News