Pretraži

RIJANA ŠOKIRALA PROMENOM: Pevačica se u javnosti pojavila u potpuno drugačijem izdanju, evo kako sada izgleda! (FOTO)

Showbiz
0

Poznata pevačica Rijana sve fanove oduševila je promenom frizure!

Pevačica je godinama ima titulu jedne od najuspešnijih žena na svetskoj muzičkoj sceni, a pored toga što konstantno oduševljava svojim stiliom, Rijana često iznenađuje javnost promenama svog izgleda. Njoj se nikako ne može osporiti da je kraljica stila, a sada se ova prelepa pevačica odlučila za promenu koja će zasigurno postati trend ove sezone.

Ona je ponovo zablistala pred objektivima aparata i to ovoga puta ne zbog pesama ili odeće, već zbog nove – plave boje kose. Ova promene je, mnogi će se složiti, jako lepo legla pevačici.

Svakako bilo da vam se sviđa ova promena ili ne, ono što je jesano jeste da se ona dobro oseća sa ovim izborom. Rijana je novu frizuru „prošetala“ u javnosti, a za odevnu kombinaciju je odabrala široke teksas famerke i belu majcu, kao i bež dugi kaput. Ispod dugih farmerki su se videle cipele sa zmijskim printom, a sve je upotpunila maslinastom malom torbom. Rijana definitivno zna da ostavi utisak,

rijana
Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Komenatari na ovu promenu su bili različiti.

Neki su priželjkivali Rijanu koju znaju godinama, dok su drugi komentarisali da joj je ova boja vratila svežinu lica i učinila da izgleda mlađe.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz