Pretraži

,,MOJ PRVI I POSLEDNJI ALBUM“: Vuk Mob nakon duže pauze publiku obradovao novim pesmama! (VIDEO)

Muzika
0
Photo: Instagram/iamvukmob

Popularni reper Vuk Mob nakon duže muzičke pauze odlučio je da publiku obraduje novim albumom.

Reper je iza sebe imao težak životni period nakon što je izgubio oca, pa je odlučio da napravi medijsku pauzu, ali i da na neki period svoju muzičku karijeru stavi po strani.

Međutim, poslednjih nekoliko meseci Vuk Mob je vredno radio na svom prvom albumu koji je sada predstavio publici.

Posle duže pauze mogu ponosno da najavim da od sutra kreće projekat na kojem sam dugo radio. Od sutra na svaka 3 dana će izlaziti po jedna pesma sa prve polovine albuma „Poslednji Ples“ na IDJVideos kanalu. Moj prvi i poslednji album gde sam sebe dao 101%. Dugo sam odlagao ovo, jer sam bio u strahu da li će se ljudima svideti, kao da tek pocinjem sa muzikom, a ne da sam na sceni preko decenije. Iskreno se nadam da ćete uzivati u albumu gde sam pokazao sve ono najbolje i najgore što se krije u meni. Toliko od mene raja“, napisao je on nedavno na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

Na IDJVideos.tv jutjub kanalu imate prilike da poslušate čak šest novih pesama koje čine njegov album „Poslednji ples“, a sudeći po komentarima, pregledima i visokim pozicijama na jutjub trending listi možemo primetiti da je i te kako uspeo da ispuni očekivanja publike i da je bilo vredno čekati ovaj album.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika