Pretraži

Priključila se popularnom TikTok trendu, pa nasmejala sve: Sofija Milošević jednim potezom otkrila sve o njenom i Lukinom odnosu (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo

Influenserka i manekenka Sofija Milošević je najnovijim klipom na svom Instagram profilu nasmejala brojne pratioce, a u sve je bio uključen i njen partner, fudbaler Luka Jović.

Sofija Milošević je vrlo aktivna na društvenim mrežama, pa neretko objavljuje trenutke iz svog života, kao i iz njenog i Lukinog porodičnog doma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Poznato je da Sofija i Luka uživaju u ljubavi već dugi niz godina, te da su ponosni roditelji dva dečaka. Ovog leta njih dvoje planiraju i grandiozno venčanje u čak dve zemlje – Italiji i Srbiji, s obzirom na to da ovaj par već neko vreme živi u Italiji zbog Lukinog fudbalskog angažmana.

Pored brojnih romantičnih trenutaka koje Sofija ne propušta da podeli na svojim mreža, ona je sada odlučila i da se našali na račun supruga i prikloni trenutno popularnom TikTok trendu.

Naime, ona je postavila njenu i Lukinu fotografiju, a preko Lukinog lika stavila svoju sliku uz zanimljiv opis.

Foto:printscreen/Instagram:sofijamilo

“Kako bi moj verenik izgledao kada bi stalno bio u pravu“, napisala je ona.

Očigledno je da se Sofija našalila na Lukin račun, a mnogima je ovaj njen potez bio krajnje simpatičan i zabavan

Prisetimo se, Sofija se pre nekoliko dana pohvalila svojim pratiocima fotografijom buketa koji je dobila od svog verenika inače poznatog fudbalera Luke Jovića, te time stavila do znanja da njihova ljubav cveta iz dana u dan.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News