Pretraži

Emotivnim snimkom raznežila sve: Katarina Grujić otkrila gde će sa ćerkicom provesti praznike, devojčica nije mogla da sakrije sreću

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić već neko vreme žive razdvojeni zbog poslovnih obaveza, a sada je pevačica podelila emotivan snimak koji je raznežio sve.

Katarina i Marko uživaju u ljubavi od 2020. godine, a ozvaničili su je 2022. godine, dok je kao kruna njihove ljubavi 2021. godine stigla ćerkica Katja.

Oni su za svoje porodično gnezdo izabrali jedan stan u prestižnom beogradskom naselju, međutim u avgustu prošle godine Gobeljić se zbog fudbalskog angažmana preselio u Grčku, dok su Kaća i njihova ćerkica ostale u Srbiji.

Razdvojenost ovoj porodici ne pada lako, o čemu je pevačica više puta i govorila za medije, ali se oni trude da svoje obaveze usklade kako bi što češće mogli da se viđaju.

S obzirom na to da su novogodišnje i božićne praznike proveli razdvojeni zbog pevačicinog posla, Gobeljići će po svemu sudeći uskršnje praznike provesti zajedno na radost cele porodice.

Katarina je sa mezimicom odlučila da otputuje u Atinu, a njih je na aerodromu sačekao Marko. Katja je poletela tati u zagrljaj, dok fudbaler nije mogao da sakrije osmeh sa lica.

Pevačica je ceo susret zabeležila i ispratila uz reči: „Gde ti je tata? Eno ti ga tata, trči“, a potom ga i podelila na svojim društvenim mrežama što je posebno raznežilo njene pratioce.

Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz