Pretraži

Poznata glumica smršala 30 kilograma, a svi pričaju o neumesnom komentaru njene koleginice: „Ovo je tako zlobno, sram te bilo!“

Showbiz
0
Foto: GREG GRUDT / UPI / Profimedia

Poznata holivudska glumica nakon višegodišnje borbe je uspela da smrša 30 kilograma, ali osim njene kilaže veliku pažnju je privukao komentar njene koleginice Barbare Strajsend zbog koga fanovi ne prestaju da je prozivaju.

Melisa Makarti je veoma popularno glumačko ime Holivuda. Osim kao glumica, ona se istakla i kao producentinkja i kao izraziti humorista. Publika ju je upoznala u ulozi zanimljive kuvarice u populranoj seriji „Glimore Girls“, a popularnost je stekla mnogobrojnim filmskim ulogama poput Megan u “ Deverušama“ i Li Izrael u „Možete li mi oprostiti, a jedna od poslednjih uloga joj je bila uloga ozloglašene veštice Ursule u ostvarenju „Mala sirena“.

Premda se istakla kao sjajna glumica koja je čak dva puta nominovana sa „Oskara“, Melisin talenat za glumu je tokom godina neretko dolazio u drugi plan, a ono o čemu se često pričala jeste njen izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melissa McCarthy (@melissamccarthy)

Naime, od prvog pojavljivanja na filmskom platnu ona je primećena kao „punija gospođa“, zbog čega je često nailazila na osudu i negativne komentare. Godinama se spekulisalo da se zbog svog izgleda ne uklapa u sliku „holivudskih lepotica“, a prilikom jednog intervjua novinar ju je čak četiri puta zaredom pitao:

„Da li si šokirana što si tako ogromna uspela u filmskoj industriji“.

Upravo, zbog svog izgleda ona je godinama dobijala uloge koje su ismevale njenu kilažu, a onda je u jednom momentu prihvatila sebe.

„Negde u mojim tridesetim počela sam da razmišljam tako da sam okej sa tim ko sam ja. Ako neko nije oduševljen time i to mi je okej“, navela je ona, a onda je sve iznenadila promenom kojoj se niko nije nadao.

Naime, ona je pre nekoliko dana na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa poznatim producentom i reditelejm Adamom Šenkmanom u Los Anđelesu, a ono što je svima privuklo pažnju, jeste da glumica izgleda bolje nego ikada.

Ove fotografije pokazale su rezultate dugogodišnjeg truda, a ispod nje su se pronašli mnogobrojni pozitivni komentari i pohvale glumici koja smršala čak 30 kilograma.

Foto: AFF / Alamy / Alamy / Profimedia

Ipak, uprkos velikom broju komentara pozitivnih komentara jedan negativan se naročito istakao, a to je komentar pevačice i glumice Barbare Strajsend.

„Pozdravi ga, jel si koristila Ozempic?„, napisala je ona komentar, pa ga samo nekoliko minuta kasnije obrisala, ali to je bilo i više nego dovoljno da naiđe na veliko neodobrvanje fanova koji nikako nisu podržali ono što je Barbara napisala.

„Mogli ste da joj pošaljete privatnu poruku, ovo je zlobno“, “ Šta se to tebe tiče? Sram te bilo, gledaj svoja posla“, “ Zar nije bitno da je sada zdrava, a ne kako je smršala!? Ovo je tako zlonamerno“, bile su samo neka od rekacija na spomenuti komentar, a nakon svega Melisa je odlučila da ukloni fotografiju.

Inače, „Ozempic“ je lek koji se u medicini pripisuje dijabetičarima kako bi regulisali šećer u krvi. Međutim, ovaj lek je u poslednje vreme postao popularan nakon što se pročulo da njegovo korišćenje utiče i na gubitak kilograma, pa su ga mnogi, iako nije tome namenjem i može ozbiljno narušiti zdravlje, koristili upravo za gubitak kilaže. Neodgovorno ponašanje pojedinaca i velika potražnja dovela je do nestašice ovog leka širom sveta, pa oni koji moraju da ga koriste teško dolaze do njega. Upravo zbog toga komentar slavne glumice naišao na veliki broj negativnih komentara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz