Pretraži

Preminula pevačica koja je ujedinila Tiktok: Njenu pesmu su svi slušali iz JEDNOG razloga koji je rasplakao mnoge

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:cat.janice

Pevačica i kantautorka Ket Dženis preminula je u sredo od posledica teške bolesti, a poslednjih nekoliko meseci njenom muzikom je bio preplavljen Tiktok.

Ova mlada pevačica postala je poznata po svojoj pesmi “Dance You Outta My Head“ kojom je apelovala na korisnike društvene mreže Tiktok da je slušaju što više, kako bi njen sin imao zaradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cat Janice (@cat.janice)

Naime, ona je sva prava od svoje muzike prebacila na svog sina, znajući da će se njena borba sa ovom zloćudnom bolešču kobno završiti. Ona je na ovaj način želela da obezbedi svog sina, te da on od svih strimova pesme ima novac koji će mu ostati nakon njene smrti.

Početkom februara Ket se obratila svojim pratiocima uz reči da je „rak pobedio“ i da se ne zna još koliko joj je vremena ostalo.

Njena pesma je postala vrlo viralna, a pored američkog Tiktoka i na našim prostorima se moglo videti kako mnogi influenseri igraju uz osvu pesmu kako bi pomogli ovoj mladoj mami koja gubi bitku sa bolešću, da obezbedi svog sina.

Tokom jučerašnjeg dana na njenom Instagram profilu njeni najbliži su obavestili pratioce da je Ket izgubila bitku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cat Janice (@cat.janice)

“Ovog jutra, iz svog rodnoog doma i okružena svojom voljenom porodicom, Ketrin je mirno stupila u svetlost i ljubav svog nebeskog tvorca. Večno smo zahvalni na preobilnoj ljubavi koju su Ketrin i naša porodica primili tokom proteklih nekoliko meseci. Ketrin je videla svoju muziku da doseže mesta koja nije očekivala i počiva u miru znajući da će nastaviti da brine o svom sinu kroz svoju muziku. Ovo ne bi bilo moguće bez svih vas. Hvala vam“, glasila je objava na njenom Instagram profilu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News