Pretraži

Sve mogu da joj oduzmu, ali jedno – ne! Lea Stanković priznala šta joj posebno teško pada, pa otkrila sve o odluci koju je donela

Influence
0
Lea Stanković
Printscreen/Foto:Instagram:lastankovic

Popularna mlada influenserka Lea Stanković odlučila je da se podvrgne režimu i svoju liniju dovede do savršenstva.

Život poznate influenserke je pod budnim okom njenih pratioca, koji sa nestrpljenjem iščekuju svaki njen sledeći potez, te je Lea pre samo nekoliko dana sve iznenadila kada je u jednom video klipu spomenula da je konačno srećna u ljubavi.

S obzirom na to da je do sada svoj privatni život vešto skrivala od javnosti, ova vest je došla kao pravo iznenađenje, a njeni fanovi su odmah počeli sa nagađenjem kao i molbama Lei da predstavi svog dečka javno.

Influenserka se povodom ove teme nije još uvek oglasila, ali je podelila važnu odluku koju je donela. Njoj definitivno ide na svakom polju u životu, te je ona odlučila i da svoj izgled dovede do savršenstva i to dijetom. Ipak ona je odlučila da će njena dijeta trajati vrlo kratko, a potom je i objasnila zašto.

„Dobar dan svima, danas mi je prvi dan dijete, ko hoće nek čestita. Inače, smislila sam savršen plan, kao i uvek, a to je da budem na dijeti tačno osam dana, od danas do sledećeg utorka. Sledećeg utorka treba da putujem i to u grad u kom su baklave, slatkiši… Tako da ću tamo sigurno jesti, nema šanse da tada budem na dijeti, zato sam izabrala da to bude ove nedelje, taman da se pripremim, da tamo kad se budem prejedala, da se ne ugojim“, rekla je ona na svom Instagram storiju, a potom objasnila koliko joj teško pada što mora na dijetu.

„Šalu na stranu, meni sad kada bi neko rekao ne možeš ovo, ovo i ovo, oduzeo mi sve, oduzeo mi da idem u šoping, da se šminkam, ali da mi oduzmeš da jedem to ne bih mogla, ja toliko volim da jedem“, rekla je Lea kroz osmeh.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence