Pretraži

Potpuno iskrena! Supruga Darka Lazića priznala zašto ne dolazi na njegove nastupe, pa otkrila istinu o estetskim zahvatima

News
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Lazić je na svom Instagram storiju odgovarala na pitanja pratilaca, pa tom prilikom oktrila do sada nepoznate detalje o sebi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Katarina i Darko su pre nekoliko meseci odlučili da krunišu svoju vezu brakom, a da ljubav cveta iz dana u dan pokazuje činejnica da ovaj par neretko objavljuje svoje zajedničke fotografije.

Nije tajna da Darko i Katarina treniraju zajedno, ali i du i zajedno na njegove nastupe, te je jasno da ovaj par voli da radi mnoge stvari zajedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Ovog puta Katarina je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu i iskreno otkrila neke stvari koje do sada nisu bile poznate javnosti.

“Zašto te nema na Darkovim nastupima kao pre?“, bilo je jedno od pitanja na njenom Instagram storiju.

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

“Idem kad god mogu, međutim ovih dana u firmi u kojoj radim završavam kolekciju za proleće leto 2025, a pošto imam rok često radim i vikendom i uveče kako bih sve stigla na vreme“, otkrila je Katarina.

Pored toga što Katarina vredno radi ona vodi i računa o svom izgledu, pa joj odlazak na treninge nije stran, međutim jednog od pratilaca interesovalo je da li je Katarina imala i neku estetsku korekciju na sebi odnosno da li je radila botoks, na šta je Katarina bez problema dala odgovor.

“Da li radiš botoks na licu? Prelepa si pozdrav iz Australije“, napisao je jedan od pratilaca.

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

“Da, koristim botoks na čelu. Već dugi niz godina svakodnevno radim posao gde crtam jako precizno i svaki put kad hoću da proverim da li je sve u delić milimetra kako treba ja se namrštim, tako da su mi bore između obrva postale vidljive i zbog toga radim botoks. Još jedan razlog je to što sam čula da botoks pomaže za ublažavanje migrene i mislim da je to tačno“, priznala je Katarina.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News