Pretraži

Potpuna transformacija: Mahrina se priključila popularnom svetskom trendu, svi se pitaju šta se krije iza pevačicine promene (FOTO)

News
0
Mahrina
Foto:Printscreen/Instagram:mahrinaye

Prošlogodišnja učesnica najpopularnijeg digitalnog muzičkog takmičenja, IDJShowa, Mahrina oduševila je sve svojom transformacijom.

Od samog početka svog zapaženog učešća u prvoj sezoni IDJShowa, Mahrina je oduševila publiku i pokupila simpatije IDJ coacheva. Nakon takmičenja, u kom je zauzela visoku drugu poziciju, mlada pevačica je nastavila uspešno da gradi svoju muzičku karijeru, te iza sebe ima nekoliko hitova koji beleže milionske preglede i slušanja na platformama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAHRINA (@mahrinaye)

Sada je njena najnovija objava na društvenim mrežama izazvala oduševljenje fanova i pokrenula brojne spekulacije. Mahrina se naime najpre slikala za Instagrama, a potom i objavila klip na svom TikToku i pokazala drastičnu vizuelnu promenu na koju se odlučila.

Ona je naime svoju dugu braon kosu zamenila dugom, gotovo belom perikom, a svoje obrve je takođe izblajhala kako bi se u potpunosti uklopila u novi izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAHRINA (@mahrinaye)

Ispod njene objave na Instagramu se se nizali oduševljeni komentari fanova koji su komentarisali ovaj specifičan look, te se divili pevačinioj transformaciji.

Trend blajhanih obrva popularan je već neko vreme na svetskoj sceni, a samo najsmeliji se upuštaju u to da ga isprobaju i na sebi, a sada je čini se i Mahrina odlučila da ga proširi među mlađom populacijom.

Ona se potom snimila za svoj TikTok kako peva u istom ovom izdanju, a brojni komentari njenih pratioca se nadaju da ovaj izgled znači da pevačica radi na novom projektu. I dok se pojedini nadaju solo pesmi, ima i onih koji očekuju duet sa pobednicama prve dve sezone showa – Amnom i Đanom.

@mahrinaye🥲♬ original sound – mahrinaye

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News