Pretraži

“Uđem u studio i vidim haos“: Teodora Popovska progovorila o odnosu sa Reljom Torinom, pa priznala šta joj smeta (VIDEO)

News
0
teodora popovska, relja torino

Mladi par je vrlo često pod budnim okom javnosti, a sada su za kamere IDJTV-a otkrili neke detalje koje nismo znali o njima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POPOVSKA (@t.popovska)

Nekadašnja Tiktokerka Teodora Popovska ne krije da uživa u ljubavi sa muzičarom Reljom Torinom i da stvaraju nove muzičke hitove zajedno.

S obzirom na to da ovaj mladi par živi zajedno, a takođe su i istim muzičkom lejblu, Teodora je otkrila kako to podnosi i kako se oseća povodom toga, te i da li i ma razlike između ponašanja u studiju i kod kuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POPOVSKA (@t.popovska)

“Uđem u studio i vidim haos na stolu ispred Relje i kao “Je l’ i ovde ne umeš da baciš đubre, kontejner ti je ispred studija?“. Isti nam je odnos i ponašamo se nekada čudno“, ispričala je Teodora za emisiju IDJHot.

Činjenica je da ih je publika navikla kao muzički dvojac, ali su za IDJTV otkrili da će se u jednom trenutku možda dogoditi odvajanje, ali da još uvek ne znaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by R’ (@relja_torinno)

Njihova pesma “Problema“ bila je pravi letnji hit, a ovaj mladi zaljubljeni par je najavi i njihovu novu pesmu, kao i album Generacije Zed koji kako Relja kaže treba da izađe u martu ove godine.

Celu emisiju IDJHot možete pogledati ovde:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News