Pretraži

„Jako je izazovno“: Marija Šerifović otvoreno o majčinstvu i karijeri, otkrila kako će sinu objasniti porodičnu situaciju

Showbiz
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Marija Šerifović se u decembru prošle godine po prvi put ostvarila u ulozi majke, a lepe vesti je punih 9 meseci uspešno skrivala od javnosti.

Marija je dugi niz godina priželjkivala da postane majke, a nakon nekoliko pokušaja, ona se odlučila na proces surogat majčinstva u Americi, te je postala ponosna majka dečaka.

Od kako se ostvarila na ovom polju, Marija neretko svoje pratioce oduševi i razneži fotografijama i snimcima sa sinom, a svojim vernim pratiocima je najavila i novi album pod nazivom „Dolazi ljubav“ koji je posvetila svom prvencu.

marija šerifović
Foto: Instagram printscreen/serifovic

Ona je sada pred veliki koncert u zagrebačkoj Areni za hrvatski „Story“ progovorila o tome kako uspeva da izađe na kraj sa brojnim poslovnim obavezama i onim koje su došle sa ulogom majke.

„Jako je izazovno! Koliko god sam bila spremna za novi život, na drugačije prioritete, uz veliku ljubav koju mi je Mario doneo mnogo je i ličnih izazova. Ali ne žalim se, uživam u svakoj sekundi“, istakla je pevačica.

S obzirom na to da je sina dobila nekonvencionalnom metodom, ona je otkrila kako planira da sinu objasni porodičnu situaciju, pa priznala kako se nosi sa tim što je samohrana majka.

„Kada za to dođe vreme, daću sve od sebe kako bih ga pripremila na sve okolnosti. Mislim da je za svako dete najvažnije da odrasta u okruženju punom ljubavi. Puno mi znače pozitivni i iskreni komentari koje dobijam od svojih pratioca. Moram priznati, bilo je i praktičnih saveta koje sam primenila. Oduvek sam imala vrlo blizak kontakt sa svojom publikom pa je tako i sada“, dodala je Marija, pa progovorila o neostvarenim željama i snovima.

„Moj najveći san se ostvario i zove se Mario. Od sada moj sin i ja maštamo zajedno.“

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz