Pretraži

PORODICA NE ZNA KOLIKO VREMENA MU JE OSTALO: Brus Vilis sve teže podnosi bolest, najbliži su uz njega 24 sata dnevno

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:scoutlaruewillis

Glumcu Brusu Vilisu dijagnostikovan je redak oblik demencije, a njegova porodica zbog prirode bolesti se ne odvaja od njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Pre godinu dana svet je pogodila vest kako je legendarnom glumcu Brus Vilisu dijagnostikovana afazija, bolest gubitka moći govora, da bi se naknadno utvrdilo da boluje od retkog oblika demencije.

Glumcu su velika podrška u tim trenucima bili članovi njegove porodice, ali i njegova bivša supruga Demi Mur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Prema informacijama iz stranih medija njegovo stanje ne ide na bolje, pa zbog toga članovi njegove porodice neprestano provode vreme sa njim i ne dopuštaju da ostane sam nijednog trenutka.

„Kad je Brusu postavljena dijagnoza, svi su se okupili kako bi njegovo sećanje na porodicu ostalo netaknuto“, rekao je izvor za „Us Weekly“ i dodao:

 „Svi su tu sve vreme. Ovo iskustvo je još više zbližilo porodicu. Niko ne zna koliko je vremena preostalo Brusu Vilisu, pa upijaju svaki trenutak s njim“.

Jedan od izvora je otkrio da glumac ima medicinski nadzor 24 sata dnevno i da je u proteklih par meseci imao više loših nego dobrih dana što se tiče njegovog zdravstvenog stanja.

Iako je Brus loše, on svaki svoj trenutak provodi i sa svojom unukom Luet koju je njegova ćerka Rumer dobila u aprilu.

„Rumer želi da Luet poznaje Brusa. Ona želi da bude aktivno uključen u Luetin život. To je vrlo posebna veza“, dodao je izvor.

U februaru ove godine njegova porodica je saopštila da se glumčevo zdravstveno stanje pogoršalo i od tada se porodica za svaki praznik okuplja kako bi što više vremena proveli zajedno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News