Pretraži

Nova drama na influens sceni?! Lea Stanković potkačila Mariju Žeželj, pa izazvala lavinu oprečnih komentara

Influence
1
Foto: Instgaram printscreen/ lastankovic, marijazezelj

Poslednjih dana priznanje Lee Stanković na pitanje „koju influenserku je volela na početku, ali više ne“ izazvalo je podeljenost među fanovima koji se sada pitaju da li je to nova influens drama na pomolu.

Drame među influenserima nisu neobična pojava. Naša influens scena nije stara, ali smo se kroz godine susreli sa mnogim dramam među popularnim influenserima koje su ponekad eskalirale u ozbiljnje svađe.

Kako je Lea Stanković trenutno jedna od najpopularnijih influenserki njeno priznanje na pitanje koju influenserku je volela i rado pratila na početku karijere, ali to više nije slučaj, izazvalo je podeljena mišljenja fanova.

„Pa Marija Žeželj, moram da priznam“, bila je iskrena Lea, pa je objasnila:

„Doduše, ne znam da li ona sad baš snima. Znam da pre koju godinu sam gledala kad je snimala vlogove neke iz Amerike i tako dalje. Ali mislim da je to bila devojka koja je imala ogroman potencijal za ogromne uspehe ovde. Mislim da je ona to nekako napustila“, istakla je ona pa dodala:

„Ona sada ima odličnu modeling karijeru, da me niko ne shvati pogrešno, nego samo hoću da kažem da mislim da je nekako ispustila to, a da bi ovde bila baš, baš uspešna. I sad te neke videe sam i gledala. Ne sad, nego kad sam rekla, pre godinu dana ili koliko već neke vlogove. I baš sam gledala i rekla da mi je žao što nije iskoristila taj neki svoj potencijal i trud jer mislim da bi mogla danas da snima neke mnogo, mnogo bolje videe“, završila je ona za „Hype TV“.

Foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Podsetimo se, Mariju je javnost upoznala kao mladu influenserku dok je još bila u srednjoj školi, međutim ona je danas veoma uspešna u svetu modelinga, a samo za nekoliko godina bavljenja ovim poslom uspela je da sarađuje sa poznatim brendovima poput Armanija.

Upravo zbog toga, ova Leina izjava naišla je na oprečne komentare fanova. Dok su jedni podržali Leu i pisali komentare poput onih da je „Marija zaboravila da je iz Srbije i pravi se da je Amerikanka“, drugi su pak stali na Marijinu stranu:

„Da zato ti zaradjujes 1000€ mesecno a ona 10.000€“, „Zašto bi bila vlogerka u Srbiji kada može da gradi svetsku karijeru u modelingu?“, „Jedina sa jutjub scena koja je nešto napravila od sebe dok ostale za 10 godina niko neće znati“, „Šta je s ovom curom više?? Sama se spušta. Marija Žeželj je i te kako uspešna i priznata u svetu mode, da joj najmanje trebaju tračevi i clickbait-ovi da bi privukla pažnju na sebe“, bili su samo neki od komentara.

Podsetimo se, ovo nije prvi put da Lea komentariše rad domaćih influenserki u inostranstvu. Nedavno, pred izlazak prvog regionalnog izdanja jednog od najpoznatijih modnih magazina na svetu, ona upitala svoje pratioce ko bi, po njihovom mišljenju, trebalo da se nađe na naslovnoj strani.

Kako su mnogi navodili Tamaru Kalinić, jednu od najpoznatijih influesnerki sa naših prostora koja živi i stvara u inostranstvu, Lea je priznala kako se ne slaže sa ovim.

„Dosta ljudi je ovo napisalo, mada najiskrenije ja se ne slažem. Nemam ništa protiv Tamare, super radi svoj posao, ali ona je počela i dan danas isključivo snima na stranom jeziku, dakle probila se i postoji na stranom tržištu što je i želela, a ne kod nas. Samim tim, mislim da bi trebalo da bude na naslovnici nekog stranog časopisa onda, a ne našeg. Čak joj u opisu profila stoje 3 evropska grada (nijedan od njih sa Balkana) tako daaa :)“, napisala je mlada influenserka.

tamara kalinić, lea stankovic
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence