Pretraži

SEDAMNAESTA SEZONA UVODA U ANATOMIJU: Miranda Bejli napušta seriju?

Popcorn
0
Photo: Instagram/ greysabc

 

Poslednja šesnaesta sezona Uvoda u anatomiju se završila pre očekivanog, jer ABC drama nije uspela da završi snimanje poslednjih nekoliko epizoda zbog korona virusa. Ipak, serija će se vratiti na ekrane nakon što dobije zeleno svetlo za nastavak.

Sezona 16 bila je pre svega emotivna, posebno jer se vidi da je još jedan lik iz prvobitne postave na izlazu. Na iznenađenje fanova, glumac Justin Chambers koji je glumio dr Aleka Kareva od prve sezone Uvoda u anatomiju, najavio je da napušta šou krajem prošle godine. Njegova poslednja scena prikazana je i 2019. godine kada je Aleks misteriozno krenuo, iz bolnice da „vodi računa o svojoj majci“. Ali bliživši se kraju serije 16, gledaoci su saznali da je on zapravo ponovo uspostavio svoju vezu sa bivšom suprugom dr Izi Stivens (koju glumi Katherine Heigl) nakon što su saznali da je koristila njihove smrznute embrione i da su sada imali blizance petogodišnjaka. Sada je želeo da bude deo njihovog života i tako je ostavio posao kao i suprugu Džo Vilson (Camilla Luddington) iza sebe. Chambers je najnoviji u dugom nizu originalnih glumaca koji su napustili ovu planetarno popularnu seriju.



Glumica Sandra Oh koja je igrala Dr Kristinu Jang, Patrik Dempseijev Derek Shepherd i TR Knight's Džordž O Mali spadaju u originalnu glumačku ulogu Grejeve anatomije koja je ostala tokom godina. Tri preostala lika koja su od prvog dana u emisiji ABC su Meredit Grej (Ellen Pompeo), Miranda Bejli i Ričard Veber. Međutim, postavlja se pitanje da li bi još jedan originalni član glume mogao da ode u sezoni 17? Da li glumica Miranda Bejli napušta Uvod u anatomiju?

Kada je emisija prvi put počela, Miranda je vodila glavnu grupu stažista. Od tada, žilava, ali simpatična Miranda prelazila je iz snage u snagu prolazeći kroz sve glavne događaje koji su se odigrali u bolnici Grej- Sloun. Bejlijeva je takođe nominovana za Emmija za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji za ulogu u Anatomiji 2006., 2007., 2008. i 2009. godine. Tako bi ona ostavila veliku rupu u medicinskoj drami ako bi napustila šou zauvek. Početkom prošle godine ona je ugovor sa serijom privela kraju. Ovo je pokrenulo glasine da će Miranda odmah izaći iz serije. Ali od tada, Bejlijeva je bila u šesnaestoj sezoni, tako da je njen ugovor očito obnovljen.

Srećom, čini se da ona jedva čeka i da se drži do samog kraja. Na pitanje o potencijalnom napuštanju Anatomije  The Hollivood Reporter-a, odgovorila je: "Volela bih biti pokretač i dorađivač stvari. "Kad je emisija spremna za poslednji kadar, želim da budem u tome." Iako nikada nije zagarantovano da bilo koji lik ne može biti ubijen ni u jednom trenutku, čini se da je Miranda Bejli odlučna da u Uvodu u anatomiju bude do samog kraja, koliko god to bude moguće.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn