Pretraži

PROBAJTE DA ZADRŽITE SUZE: 5 romantičnih filmova koje MORATE da pogledate ove jeseni

Popcorn
0
Foto:Printscreen/Youtube:20thCenturyStudios

Čim krene hladnije vreme, misli su nam usmerene na odmor u udobnom krevetu sa omiljenim filmom na tv ekranu, a romantični filmovi najbolje će upotpuniti doživljaj.

Romantični filmovi neretko nas nateraju da pustimo po  koju suzu, pogotovo ako nemaju srećan kraj, što je u većini slučajeva vrlo retko, jer se filmovi uglavnom baziraju na srećnim krajevima.

Svakako i u stvarnom životu nije sigurno da se stvari odvijaju onako kako mi želimo, već filmovi koji nemaju srećan kraj daju neku dozu realnosti.

Ovih 5 filmova sigurno će vas raznežiti, pa nemojte da se iznenadite i ako vam nateraju suze na oči.

1.One day

Dvoje ljudi, upoznavanje na fakultetu, a onda sledi dogovor da će se viđati svake godine na isti dan. 20 godina kasnije odlučuju da budu zajedno, ali život ima drugu nameru.

2. Me Before You

Ovo je jedan od filmova koji je inspirisan knjigom. Mlada devojka prihvata posao da postane negovateljica jednom dečku, ali ne bilo kojem dečku. On je mrzeo sve oko sebe, pa čak i nju i baš svaku negovateljicu je oterao. Ipak ona je odlučila da želi ostati tu 6 meseci, jer je toliko rok da se brine o njemu, međutim ona se zaljubila u njega, kao i on u nju. Međutim kraj nije onakav kakav bi mi voleli da bude.

3. The Kissing Booth

El i Li su najbolji prijatelji celog života, a da bi druženje opstalo napravili su dogovor, a to je da nikada neće biti u vezi sa bližom porodicom svog najboljeg prijatelja.

Tu dolazi do zapleta priče, jer se El zaljubljuje u rođenog brata svog najboljeg druga, ali ona njemu to ne sme da saopšti zbog dogovora.

4. Love and Other Drugs

Prodavac u farmaceutskoj kompaniji upoznaje devojku koja ima zdravstveni problem i u potrazi je za odgovarajućim lekom, ali ne uspeva, jer joj bolest sve više napreduje.
Posle nekog vremena se odlučuju da započnu vezu, jer su se zaljubili jedno u drugo, ali ipak nije ispalo onako kako treba, jer je ona odlučila da ode od njega zbog svoje bolesti.

5. The Notebook

Ovaj film obuhvata dve različite priče. U jednom delu priče, gledate romansu 1940-ih i mladi par koji pored svih poteškoća pokušava da ostane zajedno. Drugi deo priče, prikazuje nam svakodnevicu starice u staračkom domu, koja boluje od Alchajmerove bolesti, i muškarca, koji pokušava da joj ulepša apsolutno svaki dan, čitajući joj priče iz beležnice. Ovo je jedna vanvremenska romansa koja će vas naterati da želite ljubav baš kao na filmu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn