Pretraži

IZNENAĐENJE ZA FANOVE FILMA „MEAN GIRLS“: Otkriveni svi detalji novog nastavka kultnog ostvarenja – evo šta znamo o njemu i kada stiže na velika platna!

News
0
Foto: Youtube printscreen

Tinejdž ostvarenje „Mean Girls“ upravo dobija svoj mjuzikl, a publika ne može da dočeka!

Film „Mean girls“ se citira i dan-danas, a neke rečenice su i dalje ostale kultne:

“Ne možeš da sediš sa nama“ je jedna omiljenih rečenica iz filma koji je definitivno obeležio tinejdžersko doba svih nas.

Malo ko bi mogao da kaže da ga nije pogledao barem jednom,  a nove informacije o ovom ostvarenju oduševile su njegove fanove. Naime, čak 19 godina od premijernog prikazivanja, ali i drugog dela iz 2011. godine koji nije naišao na pozitivne kritike, najavljen je novi nastavak filma „Mean girls: Musical“. Kao što i sam naziv kaže, ovog puta u pitanju je mjuzikl, za čiji tekst i scenario je zadužena Tina Fej, dok je njen suprug Džef Ričmond radio muziku zajedno sa Nelom Bendžaminom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mean Girls (@meangirls)

Kada adaptiramo muziku iz Brodvejskog mjuzikla u film, to ipak mora zvučati drugačije“,  izjavila je Tina

“Pesme zvuče i više je neka vrsta popa. Ovo je bio fascinantan proces, ali sve zbog toga, jer je ovo u jednom trenutku bio Brodvej, a sada prelazi u film i sve se nekako odigrava intimno.“ rekla je za Tina za jedan portal

Mean Girls: Mjuzikl će biti predstavljen 12. januara u bioskopima širom sveta, a u glavnim ulogama naći će se Anguri Rajs, Rene Rep, Auli Kravalio i Žakel Spvajvi.

A da li će „zle devojke“ i dalje nastaviti sredom da nose pink, ostaje da vidimo!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News