Pretraži

„Peaky blinders“ uskoro stiže na velike ekrane: Producent serije najavio povratak Kilijana Marfija u ulozi koju su zavoleli milioni

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/Alextvshows

Nakon što je osvojio publiku glavnom ulogu u jednom od najpopularnijih filmskih ostvarenja „Oppenheimeru“ Kilijan Marfi je spreman da se pojavi u filmskoj verziji mega popularne serije „Peaky Blinders“.

Kreator serije „Peaky Blinders“, Stiven Najt, potvrdio je u razgovoru za Birmingham World na premijeri svog novog BBC dramskog serijala „The Town“ da će Kilijan Marfi reprizirati svoju voljenu ulogu u nadolazećoj filmskoj verziji britanske kriminalističke drame, izveštava Variety.

„On se definitivno vraća za to. Snimamo ga u septembru, nedaleko odavde, u Digbetu“, potvrdio je Najt.

Peaky Blinders je prvobitno premijerno prikazan na BBC Two u inostranstvu (njegove posljednje dvije sezone prebačene su na BBC One), ali nakon što je serija stigla na Netflix, njena popularnost je eksplodirala. Poslednja epizoda serije emitovana je u aprilu 2022. godine, ali Najt nikada nije krio svoje namere da nastavi priču u filmu.

U međuvremenu, Kilijan uživa u svojoj oskarovskoj slavi.

Ranije ovog meseca, glumac je osvojio svoj prvi Oskar za ulogu Dž. Roberta Openhajmera, američkog fizičara koji je osmislio atomsku bombu, u filmu „Oppenheimer“ Kristofera Nolana, završavajući sjajnu sezonu nagrada u kojoj je osvojio Zlatni globus, BAFTA nagradu i mnoge druge.

Kilijan je takođe spreman za još jedan veliki projekat pod nazivom „Steve“, u kojem će biti producent i glumac. Režiser Tim Milants, koji je sarađivao s Kilijanom na „Peaky Blindersu“, ponovo će se udružiti s glumcem za „Steve“. Netflix još nije objavio datum izlaska ovog ostvarenja, međutim spekuliše se da će premijera biti na platformi 2025. godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn