Pretraži

Najgledaniji tinejdž filmovi na Netfliksu: Ovog vikenda zavirite u svet influens drama, ljubanih zapleta i prave akcije

Izvor:  IDJTV
|
Popcorn
0
Foto: Instagram printscreen/Netfliks

Vikend je pred nama, što znači da je pravo vreme da se opustite uz neki od aktuelnih noviteta iz sveta filma, a mi vam predstavljamo 6 najgledanijih tinejdž ostvatenja na Netfliksu tokom meseca iza nas.

Ako ste tinejdžer, ali i ako ste stariji i ljubitelji ste zanimljivih a opuštajućih filmskih ostvarenja, onda je ovih šest filmova pravi izbor za vas. Od ljubavnih zapleta, popularnih influens devojaka, pa do akcije, sve se može pronaći u ovih 6 naslova, a na vama je samo da se udobno smestite i da uživate.

1. To All the Boys I’ve Loved Before

Lara Džin je šesnaestogodišnja devojka koja čuva ljubavna pisma, ali ne kao ostale devojke pisma koja su momci slali njoj, već ona koje je ona pisala za njih. Ukupno 5 pisama – po jedno za svakog momka koga je volela, u koje je unela srce i dušu, sve ono što nikada ne bi izgovorila naglas, Lara je čuvala u kutiji za šešir koji joj je poklonila majka. Zaplet radnje počinje kada neko otkrije njena pisma i krišom ih pošalje njenim bivšim simpatijama, nakon čega se njen ljubavni život menja iz korena.

2. Do Revenge

Ova tinejdž drama govori o popularnoj devojci Dre, koju tumači Kamila Mendes, zvezda serije Riverdejl, koja želi da da se osveti svom bivšem dečku nakon što joj je uništio reputaciju. Ona se u tom periodu povezuje sa sa studentkinjom Eleanor, koju tumači Maja Havke, zvezda filma „Little woman“. Eleanor je doživela slično izdajstvo kao i Dre i to od strane svoje bivše devojke. Nakon kratkog druženja njih dve postaju prijateljice, pa zajedno odlučuju da pomognu jedna drugoj.

3. He’s All That

He’s All That je rimejk filma She’s All That iz 1999. godine. U glavnoj ulozi se pronašla jedna od najpopularnijih svetskih tiktokeri Adison Rea, koja glumi popularnu devojku i influenserku Padžet Sojer koja pristaje na izazov da najmanje popularnog dečka u školi Kamerona Klevera napravi kraljem mature. Ona pristaje na ovaj izazov nakon što je njen bivši popularni dečko „otkači“ zbog druge devojke. Drama počinje kada se Padžet zaljubljuje u Kamerona, ali se ne usuđuje da mu prizna svoja osećanja.

4. The Half of It

Radnja filma se vrti oko života Eli Ču, pametne devojke koja živi sa ocem i kako bi pokrila troškove života, piše drugima domaće. Osim što izavršava srednjoškolske obaveze ona nekada radi i na železnici, a njen život se menja kada joj Paul Mansk nudi novac da mu napiše ljubavno pismo za Aster Flores. Ona prvobitno odbija ovu ponudu, ali na kraju ipak prihvata, nakon čega pratimo razvijanje odnosa između likova.

5. Moxie

Feministički tinejdžerski film o introvertnoj i povučenoj devojci Vivian koja ima samo jednu drugaricu, takođe introvertnu, Klaudiju. Međutim, nakon susreta sa novom učenicom Lusi, koja je samopouzdana i ne plaši se da se suprotstavi fudbalskom kapitenu i nasilniku sve se menja. Ona joj otvara oči i Vivian ubrzo uviđa da je prisutno ponižavanje i „žigosanje“ mnogih učenica, nakon čega pokreće feminističke pokrete koji nadanjuju druge devojke u školi.

6. Enola Holms

Detektivska priča o sestri poznatog detektiva Šerloka Holmsa koja kreće u potragu za majkom koja ju napušta na njen 16. rođendan. Ona beži prvenstveno od svog drugog brata Majkrofta Holmsa koji želi od Enole da napravi „damu“ kakva ona nikada nije želela da bude. U ovoj pustolovini joj se pridružuje i vikont Tjuksberi koga Enola spašava od čoveka koji pokušava da ga ubije. Njih dvoje će zajedno napraviti promenu na političkom planu tadašnjeg Londona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn