Pretraži

Nasledstvo, moć i strast: Nova Netfliksova serija zaludela je svet, a sada fanovi zahtevaju samo jedno

Popcorn
0
Foto:Youtube printscreen/Netflix

Nova kratka Netflixova serija zaludela je publiku širom sveta i prema predviđanjima predstavlja jedan od najvećih hitova ove godine.

„The Gentelmen“ je najnovije ostvarenje reditelja Gaj Ričija, a serija je nastala na osnovu njegovog filma iz 2019. godine o narko-imperiji koja se razvila u aristokratskom okruženju. Ovo ostvarenje od samo osam epizoda smešteno je u isti svet kao i film, u kom su se pojavila brojna impresivna imena poput Metju Mekonahija, Kolina Farela, Hju Granta i mnogih drugih.

„The Gentlemen“ prati mladog oficira Eddieja Hornimana koji neočekivano nasleđuje očevu 500 godina staru seosku imovinu umesto svog starijeg brata.

Porodična imovina i posao sadrže više nego što je prvobitno mislio – i uskoro otkriva plantažu kanabisa, koja je deo mnogo većeg carstva, koje posluje na njegovom imanju.

Glavna uloga poverena je engleskom glumcu Tio Džejmsu koga su proslavile uloge u filmskom ostvarenju „Divergent“, kao i u planetarno popularnoj seriji „White Lotus“.

„Volim da igram negativce“, istakao je Tio Džejms pa dodao: „Mislim da mi je to omiljena stvar.“

Britanski glumac veruje da je njegov lik u suštini dobar čovek, ali se pokvari kada razvije ukus za nasilje i moć.

„Gaj je uvek govorio o ideji Majkla Korleona – neko ko je dobar i taktičar, ali polako mu duša biva isisana jer ga nasilje zavodi.“

Uvođenje mračnog podzemlja donosi kolekciju „neukusnih likova“ u privilegovan život Edija i nastaje haos.

Serija je na Netflixu već postala ogromni hit i zauzima prvo mesto na njihovoj „Top 10“ listi najgledanijih serija, a fanovi sada zahtevaju samo jednu stvar. Kako smatraju postoji prostor za drugu sezonu, te se nadaju da će uskoro doći do zvanične objave o nastavku serije.

Društvene mreže su preplavljene komentarima na račun najnovijeg ostvarenja Gaj Ričija, a nesumnjivo je da se režiser uspešno vratio pravljenju serija.

Jedan korisnik je primetio: „Upravo sam završio sa ‘The Gentlemen’ i, iskreno, ova serija je luda – zapleti, glavni duo… Jedva čekam drugu sezonu!“

„Druga sezona „The Gentlemen“, molim!!!“ napisao je drugi, dok je neko drugi dodao: „Ova serija bolje da dobije drugu sezonu, tako je dobra i njihova hemija i razgovor na ekranu su besprekorni!“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn