Pretraži

Omiljena porodična komedija dobija drugi deo! Lindzi Lohan potvrdila da će se ponovo naći u ulozi koja ju je proslavila

Popcorn
0
Foto: Darla Khazei / INSTAR Images / Profimedia

Jedan od najpopularnijih filmova 2000tih dobiće uskoro svoj drugi deo, a sada je i jedna od glavnih zvezda Lindzi Lohan potvrdila svoj povratak popularnom ostvarenju.

„Freaky Friday“ izašao je 2003. godine i brzo postao planetarni hit koji je osvojio srca publike. U glavnim ulogama su se našle tinejdž zvezda Lindzi Lohan i holivudska glumica Džejmi Li Kurtis koje su i obeležile ovu porodičnu komediju.

Prošle godine u maju potvrđeno je da Dizni produkcija započinje rad na drugom delu, kao i da se radi sa pregovorima sa dve zvezde. Povodom obeležavanja 20 godina od filma, Kurtisova i Lohanova su progovorile o svojim ulogama, te je Džejmi otkrila da je upravo ona jedna od onih koji navijaju za nastavak.

„Dok sam išla na turneju sa filmom „Halloween Ends“, ljude je najviše zanimalo da li će biti nastavka za „Freaky Friday“. Nešto je stvarno dotaklo žicu. Kada sam se vratila nazvala sam moje prijatelje u Dizniju i rekla im ‘Čini mi se da je vreme da se napravi jedan film““, otkrila je ona, a potom se i Lindzi nadovezala.

„Džejmi i ja smo obe otvorene za to. Tako da sve prepuštamo sudbini, pa ćemo videti šta će biti“, rekla je Lohanova prošle godine.

Sada je popularna holivudska glumica u emisiji kod Endija Koena potvrdila da će doći do nastavka u kom će se naći i ona i Džejmi.

„Tačno je. Ne želim previše da otkrivam. Samo ću reći da smo obe uzbuđene. Pričaću i u Džejmino ime“, istakla je kroz osmeh Lindzi.

Kada se radi o njenom liku Ane Kolman, glumica je otkrila u kom svetlu je sada vidi i kako zamišlja da će se lik razviti u novom nastavku.

„U nešto što je prikladno za priču i narativ. Želimo da damo najbolje našim fanovima i ljudima koji vole film i želim da im priuštim sjajan nastup i izvedbu“, bila je iskrena.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn