Pretraži

Sve što niste znali o zvezdama hit trilogije „Through My Window“: Ko su Rakel i Ares u privatnom životu?

Izvor:  IDJTV
|
Popcorn
0
Through My Window
Foto: Youtube printscreen/Flix Vybz

Pre dve godine pred publikom se pojavila tinejdž drama „Through My Window“ koja ni po čemu nije odavala utisak priče koja će se odvojiti od ostalih, međutim, ovaj film „preko noći“ je postao jedno od najgledanijih ostvarenja za kojim su „poludeli“ tinejdžeri širom sveta.

Film „Through My Window“ govori o Rakel, devojci koja ide u završnu godinu srednje škole i bavi se pisanjem, ima želju da postane psiholog i nada se da će jednog dana poljubiti popularnog dečka Aresa koga svakodnevno prati na Instagramu i posmatra kroz svoj prozor. U jednom momentu i on primećuje Rakel i počnije da razvija osećanja prema njoj uprkos negodovanju njegove porodice. Iako Rakel postaje sve za Aresa, on nije spreman da se u potpunosti posveti jer njegova borba sa ličnim i porodičnim obavezama ostavlja malo prostora za zaljubljivanje.

Nakon velike popularnosti prvog dela filma priča koja je zaludela tinejdžere širom sveta dobija još dva nastavka, a treći deo je izašao prošlog meseca, pa fanovi još uvek sakupljaju utiske o svojoj omiljenoj drami.

Ono što je evidentno jeste da su tinejdžeri širom sveta poludeli za ovim filmom, na Instagramu i Tiktoku se može pronaći gomila stranica i profila koje su napravili obožavaoci ovog filma, dok na Jutjubu postoji veliki broj edita scena u kojima je prikazana ljubavna priča Aresa i Rakel.

Iako sama priča nije inovativna, publiku je očigledno nešto veoma zaintrigiralo u ovom filmu, a to je mlada glumačka postava. Obožavaoci širom sveta su postali opsednuti Rakelom i Aresom, a evo ko su oni u stvarnom životu.

Šta znamo o Klari Galje, zvezdi filma „Through My Window“?

Rakelu u filmu glumi mlada glumica Klara Gale koja je rođena 15. aprila 2002. godine u Španiji. Osim glumom ona  se bavi i modelingom, a jako je popularna i na Instagramu i Jutjubu, kao i na Tiktoku gde se ističe svojim „prenk“ klipovima pa je mnogi svrstavaju i u influenserke, što objašnjava veliku popularnost među mlađima.

 

@claaragalleSomos el cast de A través de mi ventana…♬ sonido original – Clara Galle

Šta znamo o popularnom Aresu kog igra Hulio Penja

Sa druge strane Hulio Penja koji glumi mladog Aresa je dve godine stariji od svoje koleginice, a proslavio se u seriji „Berlin“ prednastavku populrane serije „La casa de papel“. Osim glumom on se bavi i pevanjem i plesom, a povremeno svira i klavir. Poput Klare i on je veoma popularan na društvenim mrežama i samo na Instagramu prati ga preko 4 miliona ljudi.

 

Rakel i Ares u privatnom životu – prijatelji ili nešto više?

U seriji Rakel i Ares su oduševili hemijom koja se dešava između njih. Njihova ljubavna priča dobila je milione fanova, a ono što fanovi primećuju jeste da hemija između njih postoji i u stvarnom životu. Iako njih dvoje nikada nisu otvoreno progovorili o svom ljubavnom odnosu obožavaoci širom sveta su ubeđeni da su njih dvoje u vezi. Te glasine su počele još 2. februara 2022. godine kada se glumački par poljubio na crvenom tepihu na premijeri prvog dela filma.

Foto: José Oliva / ContactoPhoto / Profimedia

Iako njih dvoje nikada nisu zvanično priznali vezu, nisu je nikada ni osporili, a njihove prisne fotografije i snimci na društvenim mrežama ne idu u prilog „obaranju“ glasina.

Šta znamo o emotivnom životu Hulija i Klare

O glumčevom emotivnom životu ne zna se gotovo ništa još otkako je 2019. godine raskinuo vezu sa muzičarkom Beom Zafrom, dok glumica nikada javno nije potvrdila nijednu svoju vezu, čak ni kada su je mediji povezivali sa glumcem Albertom Saltzarem.

Upravo zbog toga što je poznato da svoju privatnost čuvaju daleko od očiju medija, mnogi spekulišu da ne bi bilo čudno da su glumci ipak uplovilu u romansu, ali da svoju vezu ne žele da javno eksponiraju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn