Pretraži

„Ljubav je timski sport“: Nova romantična komedija stiže na Netflix za Dan zaljubljenih

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/Netflix

Netflix je spremio pravo iznenađenje za sve ljubitelje romantičnih komedija i to baš na Dan zaljubljenih!

Radnja filma pod nazivom „Players“ smeštena je u Njujorku i prati pravu sportsko-ljubavnu priču u kojoj glavni lik, šarmantnu sportsku novinarku Mek, tumači Đina Rodrigez koja se proslavila ulogom u hit seriji „Jane-The Virgin“.

Svoje znanje o sportu Mek je prenela i u svoj ljubavni život, te je provela godine razvijajući idealnu taktiku sa svojim najboljim prijateljem Adamom i njihovom ekipom. Oni su godinama razvijali scenarije za kratkotrajne romanse, sa nekoliko čvrstih pravila, od kojih je glavno: Ne možeš da izgradiš vezu nastalu iz kombinacije.

Međutim, do obrta dolazi kada se Mek zaljubi u svoj najnoviji plen, ratnog reportera Nika koji važi za najpoželjnijeg neženju u gradu. Iako je sve počelo kao jedna od njihovih igara, Mek ubrzo počinje da razmišlja o celom konceptu koji je osmislila sa prijateljima. Granice između posla, zabave, prijateljstva i romanse počinju da se gube i Mek mora da nauči kako da „igra na duže staze“.

Novo Netflixovo ostvarenje predstavlja veze i zabavljanje iz novog ugla i nove perspektive. I dok smo ranije imali priliku da vidimo muškarca koji tumači ovakav lik, sada ćemo na Dan zaljubljenih uživati u ženskoj perspektivi ovakvih postupaka.

Pored Đine Rodrigez, glavne uloge tumače Dejmon Vajans Džunior, poznat po ulozi u seriji „New Girl“, Tom Elis iz „Lucifera“, Džoel Kortni iz „The Kissing Booth“, kao i Lajza Koši, popularna jutjuberka i influenserka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gina Rodriguez-LoCicero (@hereisgina)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn