Pretraži

PREMINULA ZVEZDA EUFORIJE: Poznati glumac se borio sa psihičkim problemima, pre samo nedelju dana sahranio oca

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/E! News

Porodica glumca je potvrdila ove vesti juče, a njegovi predstavnici za štampu su izdali saopštenje američkim medijima.  • Sa velikom težinom u srcu moramo da se oprostimo od neverovatnog bića danas. Kao umetnik, prijatelj, brat i sin, Angus je nama bio poseban na toliko načina. Prošle nedelje je sahranio oca i borio se sa ovim gubitkom. Jedina uteha koju imamo jeste ta da je Angus sada ponovo ujedinjen sa svojim ocem, koji mu je bio najbolji prijatelj. Angus je bio otvoren o njegovoj borbi sa mentalnim zdravljem i nadamo se da je njegova smrt podsetnik drugima da nisu sami i da ne bi trebali da se bore sa ovim u tišini. Nadamo se da će ga se svet pamtiti po njegovom humoru, smehu i ljubavi prema svima. Molimo za privatnost u ovim trenucima dok pokušavamo da se nosimo sa ovim razarajućim gubitkom – navodi se u izjavi.

    U izjavi policije navodi se da su bili vatrogasci bili pozvani na određenu adresu radi hitnog medicinskog slučaja. Oni su po dolasku konstatovali smrt na licu mesta. Potom je sve preneto policiji. Razlog za smrt još nije utvrđen, a pokrenuta je i istraga.

    TMZ je došao do saznanja da je navodno poziv policiji uputila Angusova majka, koja je navela da sumnja na predoziranje i da njen sin nema puls.

    Izvor blizak porodici je naveo za ET da je Angus imao dosta problema.

  • Angus se borio sa suicidnim mislima nakon što se vratio iz Irske, gde su Angus i njegova porodica sahranili njegovog oca. Angus je bio sa svojom porodicom dok se trudio da se izbori sa tugom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz