Pretraži

Katarina Ostojić isprozivala film za kojim je poludeo ceo svet: „Ovo je jedna neinvanzivna lobotomija“

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
1
kaja ostojić
Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Poznata pevačica Katarina Ostojić na svom Instagramu prokomentarisala jedan od trenutno najvećih filmskih hitova na Netflixu, a uprkos tome što je za ovim ostvarenjem „poludeo svet“, pevačica nije štedela reči.

Katarina Ostojić poznata je po tome da iskreno iznosi svoje stavove i mišljenja. Takođe ona je uvek atraktiva i trudi se da prati nove trendove u svakoj oblasti, a kako je film „Mea Culpa“ u poslednje vreme izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama, i pevačica je odlučila da mu da šansu. Ipak, uprkos očekivanjima ona je naišla na veliko razočaranje, pa je dala svoje mišljenje o ovom filmskom ostvarenju.

– Netflix me je danima „spamovao“ sa ovim filmom i ja sam večeras, nažalost, u stanju narušenog zdravlja, pustila ovo, blago rečeno , smeće od filma. Počev od glume, preko produkcije, priče, ma ne znam da li postoji nešto iole „pristojno“ ovde osim lepote Keli Rouland. Dakle ovo je jedna NEINVANZIVNA LOBOTOMIJA – napisala je ona na svom Instagramu.

Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

I dok su se mnogi zabrinuli za Katarinino zdravlje pitajući se šta je sa pevačicom, drugi su već počeli da komentarišu njen ukus za film, naročito s obzirom na popularnost ovog filma.

Naime u pitanju je triler s dosta erotskog sadržaja. Glavnu ulogu tumači pevačica Keli Rouland, koja glumi Meu Harper, advokaticu koja preuzima slučaj poznatog umetnika koji je prethodno optužen za ubistvo devojke. No, uskoro Mea i njen klijent Ziair, koga tumači Trevante Rodes, prelaze granicu i ulaze u vezu s fatalnim posledicama.

Ono što je zanimljivo jeste da ovaj film trenutno zauzima drugo mesto na listi najgledanijih filmova na Netfliksu, a ljudi širom sveta putem društvenih mreža daju svoj sud o njemu.

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz