Pretraži

„Kako izgubiti dečka za 10 dana“: Zašto OBAVEZNO morate pogledati ovu romantičnu komediju koja osvaja srca publike i 20 godina kasnije

Popcorn
0
Foto:Printscreen/Youtube:Boxoffice Movie Scenes

Ako ste se ikada pitali kako biste mogli da izgubite dečka za samo deset dana – u ovom filmu saznaćete sve taktike koje će vas sigurno dovesti do raskida!

Foto:Printscreen/Youtube:Boxoffice Movie Scenes

U moru predvidivih ljubavnih filmova gde se glavni likovi tokom cele priče trude da njihova ljubav uspe i da žive srećno do kraja života, ovaj film definitivno ostavlja utisak, jer je sve ono što niste očekivali.

Mlada novinarka ima priliku da piše za prestižan lajfstajl magazin, a u moru tema koje je interesuju, garderoba i moda nisu njena sfera interesovanja.

Na jednom od sastanaka ona postaje “How to“ devojka i, inspirisana raskidom svoje prijateljice, počinje da piše o tome koje greške devojke najčešće prave u romantičnim odnosima, a koje sigurno dovode do raskida.

U celoj njenoj novinarskoj-ljubavnoj avanturi „pomaže“ joj marketinški mag, koji, sa druge strane, zbog opklade ima zadatak da navede devojku da se zaljubi u njega kako bi dobio željenu kampanju.

Foto:Printscreen/Youtube:Boxoffice Movie Scenes

Neznajući da oboje imaju zadatak i da su tu na misiji, kreće njihova ljubavna priča koja će vas očarati.

„How to Lose a Guy in 10 Days“ nije samo romantična komedija, ona je kao tutorijal o ljubavi, sa neobičnim koracima i smešnim momentima koji vas teraju da se zapitate šta će se sledeće dogoditi.

Foto:Printscreen/Youtube:Boxoffice Movie Scenes

Pored toga što će vas film sigurno namsejati, možete uzeti i neke “tips and tricks“ kako se ne treba ponašati u vezi, ali sa druge strane shvatiti da ne treba menjati ljude, već ih voleti onkavi kakvi jesu.

Filmski kritičari tvrde da su Kejt Hadson i Mejtu Mek Konejhej odradili izvanredan posao, pa je film i 20 godina kasnije i te kako aktuelan.

 

Uživajte u ovoj romantičnoj komediji i spremite se na mnoooogo smejanja!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn