Pretraži

ČUVENA ČETVORKA NA FILMU: Stiže „South park: Post Covid“, junaci prvi put prikazani kao odrasli

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/southpark

To je prvi u nizu od četrnaest najavljenih filmova o "South Parku" koji će izaći kao deo striming servisa Paramount+. Kako je ranije predviđeno, premijera filma, čija se tematika bazira na vremenu nakon koronavirusa, biće 25. novembra 2021.

 Nakon prvobitne najave, Paramount+ je sada objavio i tizer za novi deo "South Parka", a prema svemu sudeći, prvi put nakon 24 godine od prikazivanja serije, videćemo dečake kao odrasle ljude.


U jednoj sceni u tizeru postavlja se pitanje "Sećaš li se kad smo bili mali?", a zatim na ekranu uočavamo bradatog i sredovečnog Kajla koji drži telefonsku slušalicu i time sugeriše da je od pandemije virusa prošlo punih 40 godina.

Kao što naslov sugeriše, film prikazuje kako su ljudi preživeli pandemiju Covid 19. Ono što takođe vidimo je da su verni prijatelji ostali u kontaktu i često se prisećaju svog detinjstva i obećanja da će ostati jedno pored drugog ako stvari budu loše. Emisija čak naglašava vidno starije roditelje dece i njihovu borbu da idu u korak sa vremenom.

Tizer nam još otkriva da se čuvena četvorka mora ponovo udružiti kako bi rešila neotkriveni problem. 

 

Screenshot: Instagram/southpark

Screenshot: Instagram/southpark

 

Podsećamo, "South park" serijal prikazuje se od 1997. godine, a kao mesto radnje izabrana je američka država Kolorado. Seriju karakterišu nadrealizam, parodiranje, satira i crni humor, a najčešće obrađivane teme su američka kultura, tabui, kao i razna aktualna društvena i politička zbivanja. Serija ukupno ima 300 epizoda, raspoređene u 23 sezone.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn