Pretraži

„OVO JE SUDAR DVA VELIKA VOKALA“: Barbara i Lejla napravile spektakl na sceni, Coach-evi ne kriju oduševljenje

IDJShow
0
Foto: IDJTV

U drugom po redu SoundClashu večeras našle su se Barbara i Lejla.

Takmičarke koje svojim talentom iz epizode u epizodu sve više oduševljavaju publiku večeras su se našle na sceni u muzičkom nadmetanju.

Barbara i Lejla nisu krile oduševljenje nakon saznanja da će nastupiti zajedno.

  • Uvek sam htela da pevam sa njom. Barbara, nadam se da si spremna da napravimo šou jedna protiv druge! – poručila je Lejla, a Barbara je priznala da joj je veliki izazov to što će zapevati zajedno.

Nakon spektakularnog izvođenja pesama, usledili su komentari članova žirija.

Foto: IDJTV

– Večeras uživam, zvučale ste prelepo i izgledate spektakularno obe. Mislim da će biti baš teško veče, jer nijanse odlučuju. Baš sam zadovoljna – rekla je Nataša.

– Barbara mi je u prvoj pesmi zvučala najbolje do sada, u drugoj pesmi je bila na 80 posto njenih mogućnosti. Obe ste ogromni vokali i jako lepo pevate, samo imam utisak da tebe Lejla nikada ne dobijemo u punom kapacitetu. Znam da možeš da nam daš trunčicu više koje će napraviti mnogo veći efekat. Ovo je bio sudar dva stvarno velika vokala! – rekao je Relja.

– Oduševljen sam, naježio sam se, nadam se da će publika i ovog puta reagovati na ovaj nastup. Lejla, odlično si pevala, imaš u boji glasa nešto što ne može svako da donese. U tebi prepoznajem jedan od najvećih vokala. Barbara, drago mi je što si poslušala par saveta i što si kolegijalna. Pesmu koja ti manje leži prihvatila si samo zbog kolegijalnosti. Drago mi je što ste u mom timu! – iskren je Darko.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow