Pretraži

BIO JE TO PLAMEN: Megan Fox progovorila o svom novom dečku

Popcorn
0
Photo: Instagram/ meganfox

Iako sa glumcem Brajanom Ostinom ima troje dece, nekadašnji emotivni dvojac je ove godine ipak odlučilo da stave tačku na svoj brak. 

Ubrzo nakon razvoda, glumica je počela da se viđa sa poznatim reperom Mašinom Ganom Kelijem i to za vreme karantina. 



Dugo se samo spekulisalo da su uplovili u  romansu, a oni su javno obelodanili vezu tako što su okačili zajedničku fotografiju na Instagram, koja je za veoma kratko vreme podigla pravu buru kada su u pitanju fanovi jednog i drugog. 

Kako je njen nekadašnji suprug tada izjavio, problemi u braku su nastali još krajem prošle godine, a Megan je u najnovijem intervjuu otkrila zašto su joj protekli meseci bili težak period za prevazilaženje i šta ju je navelo da napravi velike životne promene.

  • Život mi se promenio tokokm karantina. Jednostavno je bilo ludo – izjavila je glumica u intervjuu za Entertainment Tonight i dodala:

  • Nisam od onih koji se lako slažu sa vlastima i njihovim ograničenjima, tako da je to bilo teško za mene. Ne volim nametnuti autoritet, a da budem iskrena, mnogo me je taj period naučio i morala sam da odustanem. Sa tim se ne mogu boriti. Shvatila sam da nemam drugog izbora- rekla je ona.

Kao prekretnicu usvom životu navela je svoje putovanje u Afriku, gde je putovala poslovno. 

-Shvatila sam da sam veći deo života živela u strahu, osećajući se beznačajno. I umorna sam od toga. Htela sam da živim drugačije. Odlučila sam šta ću uraditi kada sam bila tamo i od tada svaki dan radim tako. I sve se promenilo. Kada sam prestala da se bojim i počela da uživam, moj život je postao mnogo zanimljiviji i bolji- rekla je glumica.

Po povratku sa tog putovanja, odlučila je da svom nekadašnjem mužu kaže da želi da bude sama. Brajan se o ovoj priči oglasio u jednom podkastu, ističući da ne krivi svoju suprugu i da je to isključivo bio njen izbor.

Megan nije ostala dužna komentara ni za svoj trenutni ljubavni život, pa je prokomentarisala svoju vezu sa pomenutim reperom. 

  • Iste minute kad smo se našli u prostoriji, postojala je ta neka neopisiva hemija. Umesto srodne duše, ovo je bio plamen, a to je spiritualni koncept povezanosti dve duše. Dakle, mi smo zapravo dve polovine iste duše. To sam mu rekla čim sam to osetila- objasnila je glumica.

Podsećanja radi, Fox se našla i u reperovom spotu, a fanovi im upućuju samo komentare podrške kada je ovaj dvojac u pitanju. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn