Pretraži

POKAZALA PRAVO LICE: Sofija Milošević objavila fotografiju bez trunke šminke, komentari fanova ne prestaju da se nižu (FOTO)

News
0
Sofija Milošević
Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo

Model i manekenka Sofija Milošević na društvenoj mreži Instagram podelila je svoju fotografiju bez šminke, a fanovi ne kriju koliko su oduševljeni njenim izgledom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Mlada mama i osnivačica jednog od vodećih brendova haljina na našim prostorima, Sofija Milošević, obožava da deli sa svojim pratiocima fotografije iz svakodnevnog života.

Ovog puta Sofija se opredelila za malo smeliji korak, pa je na svom Instagram storiju objavila fotografiju bez šminke i filtera.

Sofija Milošević
Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo

Mnoge devojke imaju problem sa tim da pokažu svoje lice bez šminke, ali Sofija definitivno nije jedna od njih, a to je i dokazala ovim storijem.

Iako priroda posla kojim se ona bavi zahteva da konstantno bude uglađena i našminkana, ona uvek nađe vremena da odmori svoje lice od teške šminke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Ovo svakako nije prvi put da ona javno objavljuje fotografije na kojima nema ni trunke šminke, jer je ona već u par navrata pokazivala pratiocima svoje „pravo lice“ i prirodnu lepotu.

Očigledno je da pored toga što ima dvoje dece, svoj biznis i posao, ona uspeva da vodi računa i o svojoj koži, a komentari oduševljenih pratilaca ne prestaju da je obasipaju komplimentima na račun njenog izgleda.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News