Pretraži

POZNATI INFLUENSER VIŠE NE SKRIVA SVOJU IZABRANICU: Ova balkanska influenserka osvojila je srce Nikole Gajića! (FOTO)

Influence
0
Neuspeh Jokeru
Foto:Printscreen/Instagram:neuspehjokeru

Influenser Nikola Gajić poznatiji kao “Neuspeh Džokeru“ nedavno je povodom rođendana svoje devojke konačno rešio da otkrije pratiocima njen identitet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Gajic (@neuspehjokeru)

Činjenica je da su i njegovi i njeni pratioci nagađali da postoji nešto između njih, ali oni to do sada nisu potvrdili.

Slutnje pratilaca su krenule kada su oni išli na zajednička putovanja i objavljivali fotografije na kojima poziraju zajedno, ali oni su tada pričali kako su samo prijatelji.

Neuspeh Džokeru
Foto:Printscreen/Instagram:neuspehjokeru

Balkanska influenserka Amina Efendić i Neuspeh Džokeru (Nikola Gajić) obelodanili su svoju vezu na dan njenog rođendana i stavili tačku na sva nagađanja povodom njihovog ljubavnog statusa.

On je povodom njenog rođendana objavio niz njihovih zajedničkih fotografija na Instagramu, te je pratiocima tako bilo jasno da je njihova ljubav počela još odavno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Gajic (@neuspehjokeru)

“Sa srodnom dušom se ne nađete. Sa srodnom dušom se sudarite i tek tako samo nastavite dalje kroz život da koračate zajedno. Sigurno se “pitate kako samo nastavite zajedno?”, “Šta nastavljate kada ste tek počeli?”. Prosto je – nastavljate vašu ljubav iz prošlog života u ovom. I tako u svakom narednom životu. Srećan rođendan najboljoj ženi na svetu“ napisao je Nikola ispod objave na Instagramu povodom Amininog rođendana.

Svima je privukla pažnju poslednja fotografija u nizu gde influenserka drži telefon na kom piše “Ozbiljno, oženi me“, a ni u komentarima nije oklevala da napiše nešto povodom te fotografije.

Amina Efendić
Foto:Printscreen/Instagram:neuspehjokeru

“Na zadnjoj fotografiji ti se nalaze znakovi pored puta (čisto informativno)“, napisala je Amina ispod rođendanske čestitke.

Komentari pratilaca su se samo nizali i pored rođendanskih čestitki našli su se i oduševljeni pratioci koji su bili očarani njihovom ljubavlju, te je jedan od komentara bio: “Ovako muškarac treba da priča o svojoj ženi“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence