Pretraži

Fanovi Uki Q dali sud o njenom ljubavnom statusu: Nakon dva turbulentna raskida, influenserka priznala u čemu najviše uživa

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/uki_q

Fanovi poznate influenserka Une Kablar, poznatije kao Uki Q dali su sud o njenom ljubavnom statusu, a influenserka priznala šta joj to „najlepše stoji“.

Početkom godine Uki Q i Lux su sa svojim fanovima podelili vest da su nakon godinu i 7 meseci veze odlučili da stave tačku na svoj odnos. Ova vest šokirala je i razočarala njihove pratioce, s obzirom na to da su važili za jedan od skladnijih parova na influens sceni.

Ovo nije bila prva njena veza koju su fanovi ispratli od početka do kraja. Naime, pre nego što je uplovila u vezu sa Luxom, Uki Q je bila u vezi sa mladim pevačem Sergejem Pajićem.

Sergej i Una stupili su u vezu 2020. godine i vrlo brzo postali jedan od najpopularnijih i najomiljenijih parova na društvenim mrežama zbog zajedničkih klipova i romantičnih video snimaka.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Međutim, oni su neočekivano stavili tačku na svoju ljubavnu priču u julu 2021. godine, što je iznenadilo i razočaralo njihove brojne fanove. Oni su neretko u medijima komentarisali njihovu vezu, kao i raskid, otkrivajući da su jedno drugom bili prva ljubav.

Nakon dugih veza koje su završene iznendaim prekidima Una je konačno singl, a njeni fanovi su rekli šta misle o tome.

Naime, ona je na svom Instagram nalogu dala fanovima mogućnost da je pitaju sve što ih zanima u vezi nje, a među mnogobrojnim pitanjima pojavila se i jedna konstatacija.

„Budi single, najlepše ti stoji“, bio je jedan od komentara, na koji se Una nadovezala.

„Istina, slažem se“.

Foto: Instagram printscreen/uki_q

Premda se u poslednje vreme šuška o pomirenju Uki Q sa Sergejem, zbog njihovih sve češćih zajedničkij objava, ipak ako je suditi po ovom odgovoru, Una ne planira u skorije vreme da ulazi ponovo u vezu, Ali, nikad se ne zna!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence