Pretraži

“Pesma se sama prijavila“: Marko Mandić progovorio o učešću na Pesmi za Evroviziju, pa priznao ko je njegov favorit (VIDEO)

News
0
Foto:Printscreen/Youtube:IDJTV

Marko Mandić je još jedan učesnik ovogodišnjeg izbora Pesme za Evroviziju pored Džordžija iz IDJ muzičke kuće, a kakva su njegova očekivanja i da li je dobio neke savete oko učešća, ispričao je pred kamerom IDJTV-a.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Mandic (@markomandicofficial)

Ovaj mladi pevač je po prvi put odlučio da se oproba i na izboru Pesme za Evroviziju, a otkrio je i kako je došao do te ideje i da li je pesma “Dno“ namenski pravljena za ovo veliko takmičenje.

“Pesma se sama prijavila, kad smo uradili pesmu razmišljali smo da li je singl, šta se dešava i onda smo se setili da ide takmičenje i pesma je popunila prijavu, prijavila se i prošla“, ispričao je Marko.

Marko će ove godine nastupiti prvi na Pesmi za Evroviziju, te će tako “probiti led“ i otvoriti samo takmičenje 27. februara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Mandic (@markomandicofficial)

Iako mnoge zanima kako će izgledati Markov nastup na ovogodišnjem PZE-u, on ipak nije želeo da otkriva detalje, ali je za IDJTV kamere otkrio ko je njegov ovogodišnji favorit na Pesmi za Evroviziju.

“Biram nekoga koga ne poznajem, a to je baš Džordži i evo iz ove kuće, svakako mi je zapao za oko u prvoj sezoni kada se pojavio. Jako specifičan lik, tako da to u principu imam da kažem o njemu“, rekao je Marko.

Celu IDJHot emisiju možete pogledati ovde:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News