Pretraži

„TOGA SAM SE NAJVIŠE PLAŠIO“: Toma o nastupu kada je zaboravio tekst, otkrio da je imao istu situaciju u detinjstvu (VIDEO)

IDJShow
0
Toma Milovanović
Screenshot: Youtube/IDJTV

Trećeplasirani učesnik IDJShow-a Toma Milovanović se našao kao gost u najnovijem izdanju emsiije HOT ID gde je odgovarao na naše vrele stavke.

Mladi i talentovani takmičar druge sezone IDJShow-a već na samom početku takmičenja privukao veliku pažnju javnosti, ali i IDJCoach-a Relje Popovića, koji je odmah poželeo da bude njegov mentor.

Toma je ubrzo postao deo Reljinog tima, uz čiju pomoć je snimio i pesmu „Daljina“, koju je posvetio majci i sestri na Kosovu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOMA (@tomilovanovic)

On je sada gostovao u našoj emisiji, gde se osvrnuo na svoje nastupe, pa priznao da mu se dogodilo ono čega se najviše pribojavao – da zaboravi tekst pesme.

  • Toga sam se najviše bojao i gle čuda – desilo se! Najviše se plašim tih tekstova i grešaka koje dosta mogu da utiču na nastup, jer ako jednom nešto pogršim, sve ide nizbrdo. Ceo život imam problem sa tim, kao mali sam uživo pogrešio tekst, sad ponovo. To me prati ceo život – iskren je bio Toma.

On je otkrio i da je u detinjstvu voleo da bude u centru pažnje:

  • Kao mali sam jako voleo to i u školi sam isto bio glavni klovn. Konstantno sam voleo da su sve oči uprte u mene. Sada kada se to dešava me iskreno malo i smara. Preporučio bih drugima da, ako zbog pažnje ulaze u ovaj svet, bolje da ne ulaze uopšte. Tek onda kada to osetite, shvatite da je to smor.

Šta je Toma rekao o ljubavi, planovima za budućnost i odnosima sa medijima možete pogledati u emisiji Hot ID.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow