Pretraži

„ON JE MOJA SRODNA DUŠA“: Tanja Savić o ljubavi sa Muhamedom, otkrila i da li planira da se uda

News
1
Tanja Savić
Screenshot: Instagram/tanja_savic_private

Pevačica Tanja Savić u poslednjih nekoliko meseci ne prestaje da privlači pažnju medija, naročito svojim privatnim životom.

Tanjin ljubavni život je još od letos pod budnim okom javnosti, otkad je isplivala vest da je pevačica posle dužeg perioda ponovo srećna u ljubavi.

Naime, ona već mesecima uživa pored 11 godina mlađeg dečka, pilota koji je medijima i njenim fanovima predstavljen kao Muki.

– Za mene je ovo bila savršena godina i pamtiću je samo po lepim stvarima, a bilo ih je dosta! Možda sam se malo ugojila pred kraj godine, ali nema veze… Sredićemo to! Prebrzo mi je prošla i proletela. Kao da sam juče snimala novogodišnje emisije, kad ono, evo ih opet! Ali dobro, sve što je lepo kratko traje, zar ne? Što se ljubavi tiče, da, desila se! Smatram da je Muhamed moja srodna duša, ali još uvek ne razmišljam o venčanju! – počela je pevačica.

Tanja je otkrila i da u sledećoj godini planira da obraduje fanove koncertom u beogradskoj Areni, a pored toga planira da udesi i prostor u kojem će živeti:

  • Hoću da sredim kuću! Da napravim svoj kutak sa dvorištem. Stan nam je sve manji i manji… treba mi kuća sa dvorištem i to će se desiti. Imam ideje. Želela bih da to bude u mojoj ulici, u Smederevu jer tamo imam svoj mir! – rekla je ona za Blic.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News