Pretraži

3 neobična putovanja za koja vam ne treba mnogo novca: Evo koje države obavezno treba da posetite ako imate ograničen budžet

Izvor:  IDJTV
|
Life
0
Foto: Instagram printscreen/dva_ranca_beg_iz_kanca

Putovanja nekada znaju da budu veoma skupa, naročito ako ne znate gde možete da pronađete pristupačniji smeštaj, prevoz, već se oslanjate na ponude u agencijama.

Upravo zbog toga mnogi travel influesneri daju savete za putovanja koja pomažu ljudima da pronađu kvalitetne lokacije, a u skladu sa njihovim budžetom.

Jedan od takvih profila je i profil „Dva ranca za beg iz kanca“, koji vodi bračni par Ivana i Goran, a gde pokazuju kako pronaći povoljna putovanja i šta je sve vredno posete na odrđenim lokacijama.


Tako su njih dvoje su nedavno snimili video na Tiktoku na kom su pokazali koje su tri najjeftinije zemlje koje su oni posetili, kao i koliko novca su odvojili za ta putovanja.

Kako su istakli, uspeli su da obiđu Vijetnam, Pakistan i Uzbekistan, iz kojih su poneli brojne zanimljive uspomene, a da za to nisu morali da izdvoje basnoslovne svote novca.

„U prvoj smo za mesec dana potrošili 830 evra ukupno za nas dvoje na hranu, piće, smeštaj, prevoz, a išli smo i na 4 organizovane ture“ – objasnili su oni, pa istakli da je u pitanju Vijetnam.

„U drugoj državi smo obrok u restoranu plaćali oko 3-4 evra dok smo smeštaj plaćali oko 10 evra za dvoje. Taksi nas je čak 700km vozio za 80 evra, a po gradu oko evro za 7-8 kilometara. Ovde je bilo prilično zabavno i na iznenađenje mnogih veoma bezbedno“ – objasnili su Ivana i Goran, pa otkrili da je u pitanju Pakistan.

„U trećoj državi smo plaćali najjeftiniji gradski prevoz, 12 centi i metro i bus. Obrok u restoranu smo plaćali oko 2 evra, a taksi za 5 kilometara vožnje samo 1 evro. Najskuplja atrakcija za neku ulaznicu bila je manje od 4 evra. Prevoz vozom između gradova manje od 10 evra“, predstavili su oni Uzbekistan.

 

@dvarancabegizkanca Ovo su 3 najjeftinije države koje smo posetili. Gledamo cenu hrane, pića, prevoz po i između gradova, kao i smeštaja i na osnovu toga upoređujemo. Na prvom mestu je Vijetnam, druga država je Pakistan, a treća je Uzbekistan. . . #dvarancabegizkanca #putovanja #tiktokputovanja #tiktoktravel #jeftinaputovanja #povoljnaputovanja #vijetnam #uzbekistan #pakistan ♬ original sound – DvaRancaBegIzKanca

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Life