Pretraži

O OVOM IZDANJU KIM KARDAŠIJAN POLEMIŠE CEO SVET: Zbog njene haljine mišljenja fanova su podeljena (FOTO)

News
0
kim kardašijan
Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Kim Kardašijan se pojavila na Baby2Baby Gala svečanosti u Los Anđelesu i mnogima se nije dopala njena odevna kombinacija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Događaj koji se odigrao u Los Anđelesu imao je za svrhu da se prikažu razna modna izdanja poznatih ličnisti, a među njima se našla naravno i jedna od omiljenih članica porodice Kardašijan, a to je Kim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ona se pojavila u jako čudnoj haljini, u kojoj je podelila mišljenja – dok su neki oduševljeni njenim elegantnim izdanjem, drugi komentarišu kako je čist promašaj.

Kim se na ovom događaju pojavula u dugoj haljini sa crnim svetnim motivima koju je upotpunila kaišem u obliku mašne, međutim, iako je ispoštovala dres-kod, mnogima se nije dopalo njeno celokupno izdanje.

kim kardašijan
Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Dok su jedni komentarisali kaiš koji apsolutno ne ide uz tu haljinu, drugi su tvrdili da i sama haljina nimalo nije „zahvalna“ budući da nije praktična za poziranje, a osim toga ne odgovara njenoj građi.

Fanovi su u komentarima tvrdili da je Kim izgledala kao da ju je haljina „progutala“, međutim, istakli su i da su šminka i frizura bile pun pogodak.

Neke od zvanica koje su se našle na samom događaju su Demi Lovato, Selma Hajek, Zoi Dešanel, Olivija Vajld i mnogi drugi.

Svi su ostavili fantastičan utisak, jer su ispoštovali dres kod, pa su samim tim i ispunili zadatak, dok je ovog trenutka sudeći po komentarima Kim imala modni promašaj

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News