Pretraži

„BILA BI MI ČAST“: Oglasio se Zak Efron nakon navoda da je Metju Peri želeo da ga on igra na filmu

Showbiz
0
zak efron
Foto: Youtube printscreen/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Jedan od glumaca koji su definitivno ostavili trag u Holivudu jeste Metju Peri, koji je preminuo pre dve nedelje u strašnoj nesreći, utopivši se u đakuziju u svom domu.

Metju će ostati upamćen po ulozi Čendlera Binga u jednom od najpopularnijih sitkoma svih vremena, „Prijatelji“. Ova uloga ostaće najznačajnija u njegovoj karijeri, ali smo imali priliku da ga gledamo i u brojnim drugim, najčešće filmskim, ostvarenjima.

Ceo svet spekuliše o uzrocima njegove smrti, a mnogi se pitaju da li je njegov tragičan završetak povezan sa konzumacijom nedozvoljenih supstanci. Poznato je da se Peri godinama borio sa bolestima zavisnosti, o čemu je otvoreno pričao u svojim memoarima koje je objavio 2022. godine.

Prema nekim navodima, Metju Peri je planirao i da snimi film o svom životu, a sada je isplivalo kog glumca je želeo da vidi u ulozi mladog Metjua, a radi se o Zaku Efronu.

Zak se našao na premijeri njegovog novog filma i tom prilikom je prokomentarisao ovaj tragičan gubitak za Holivud.

„Metju je bio najbolji čovek na svetu. Proveo sam se najbolje u životu radeći sa njim“, rekao je on, a potom se osvrnuo na navode da je Peri želeo da ga on igra u filmskom ostvarenju.

„Čuo sam za to, to je velika čast. Sama pomisao da je razmatrao mene za tu ulogu… Bila bi mi čast da učestvujem u tome, da budem iskren“, izjavio je Efron.

Podsetimo, Metju i Zak su 2009. godine tumačili dve glavne uloge u filmu „17 ponovo“, u kom je igrom slučaja Efron tumačio ulogu Majka u mladosti, dok je Peri tumačio ulogu Majka koji je 20 godina stariji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz