Pretraži

„NAŠ ODNOS NIJE SAVRŠEN“: Anja Mit otkrila istinu o bračnom životu, priznala da ne bi podnela da je sve „ravna linija“

Showbiz
0
anja mit
Foto: Instagram printscreen/anjamitofficial

Poznata glumica Anja Mit pre godinu dana stala je na ludi kamen i svom izabraniku, pilotu Ognjenu Vesiću, izgovorila sudbonosno „da“.

Njihovom gala slavlju su prisustvovale brojne Anjine kolege i poznate ličnosti, a zanimljivo je da je glumica za taj dan izabrala čak tri venčanice koje je promenila u toku različtih delova proslave.

Iako je retko za medije govorila o svom privatnom životu, Anja je vrlo transparentno prikazivala svoje partnere na društvenim mrežama, a glumica i sada redovno deli fotografije sa suprugom kome posvećuje često upućuje romantične reči na svom Instagramu.

Anja je sada za magazin „Hello“, progovorila o njihovom bračnom životu i priznala da i kod njih, kao i u svakom odnosu, postoje turbulencije.

„Ne idealizujem naš odnos, niti ću reći da je sve savršeno „, rekla je Anja Mit na početku.

„Radimo na tome da ne bude „ja“, nego „mi“, što nije lako sa našim karakterima, ali važno je da se razumemo“, dodala je ona za „Hello“.

Glumica je otkrila i da joj takav odnos prija, te da ne bi funkcionisala kada bi partner bio „ravna linija“.

Kad jedna strana gori, druga zna kako da se nosi sa tim plamenom. Ne bih izdržala u odnosu koji je „ravna linija“, bez glasnih i burnih emocija. Bilo bi mi dosadno“, istakla je ona.

Kao što se može videti po njenim društvenim mrežama, Anja je veoma romantična osoba, a kako je sada priznala kod nje je to izraženije nego kod supruga.

„Ja sam, da, mada nije da i meni to ide lako. I kada napravim romantičan gest, počnem nekog da imitiram, zasmejem se i sva romantika ode u drugi plan“, zaključuje Anja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Mit Vesic (@anjamitofficial)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz