Pretraži

NAJEMOTIVNIJA EPIZODA IDJSHOW-A RUŠI TRENDING: Spektakularne nastupe naših takmičara sinoć je pratio REKORDAN broj gledalaca širom REGIONA!

IDJShow
0
Foto: Milena Popović

Novu, 11. epizodu najpopularnijeg muzičkog takmičenja IDJShow i ovog puta pratio je rekordan broj gledalaca!

Epizoda „My Way“ u kojoj su takmičari imali zadatak da odaberu numeru kojom će se najbolje predstaviti, a koja najpribližnije opisuje muzički žanr u kom bi želeli da nastave da grade karijeru, zabeležila je novi rekord kada je gledanost IDJShow-a u pitanju.

Sinoćnu premijeru na Youtube kanalu IDJVideos pratilo je 30.900 ljudi, dok je nakon samo 12 sati zabeleženo čak 170 hiljada pregleda!

Ova epizoda odmah je ušla u trending, pa se tako našla na sledećim pozicijama trendinga u regionu:

#9 Srbija
#12 Crna Gora
#12 Hrvatska
#13 Severna Makedonija
#17 Bosna i Hercegovina
#28 Slovenija

Video klipovi iz ove epizode broje 700 hiljada pregledana na TikTok-u, dok je na Instagramu zabeleženo milion i 400 hiljada pregleda.

Foto: Milena Popović

Podsećamo, u sinoćnoj epizodi takmičari su svojim nastupima ostavili bez daha kako coach-eve tako i publiku i gledaoce, a nikad emotivnijim izvedbama pesama koje su odabrali izazvali su brojne emotivne reakcije i suze članova žirija, ali i gledalaca kraj malih ekrana.

Foto: Milena Popović

Trka talenata ne prestaje da obara rekorde i oduševljava publiku širom regiona, a još samo četiri epizode dele nas od velikog finala kada ćemo saznati ko će biti nova zvezda i pobednik druge sezone IDJShow-a!

Pratite nas svake nedelje od 21h na Youtube kanalu IDJVideos i od 22:30 na kanalu TV Nova.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow