Pretraži

„OBEĆALI SMO TI IZNENAĐENJE“: Sarin nastup iz bekstejdža pratila naša muzička ZVEZDA

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Sara Zinaić za večerašnji nastup odabrala je numeru „Ja sam tvoj dom“ Edite Aradinović.

Dok se pripremala da izađe na scenu, Džordži je najavio njen nastup, međutim, tom prilikom otkrio je detalj koji je iznenadio sve.

– Saro, imaš veliki zadatak zato što smo ti obećali jedno iznenađenje – a to je da je Edita večeras sa nama u studiju i pomno prati tvoju izvedbu! – rekao je Džordži pred Sarin nastup.

Foto: IDJTV

Sara je izvedbom ove numere, ali i scenskim nastupom oduševila sve prisutne, a ubrzo su usledili komentari žirija.

– Meni si sve bolja i bolja, scenski nastup je fantastičan, kao i pevanje. Ovo je tvoj put, odlična si – prokomentarisao je Darko.

Foto: IDJTV

– Meni si se jako svidela. Sve je perfektno, a jedina moja kritika je sterilnost u tvom pevanju. Nisi mi bila stopostotno prisutna, ovaj tekst je težak, a ti si bila sterilna, tačna. Nemam šta da ti kažem za pevanje kao pevanje, ono je dobro, ali falilo mi je više tvog osećaja za ovu pesmu. Edita je otpevala ovu pesmu maestralno i super je što si uzela njenu pesmu da je otpevaš na svoj način, ali si mi malo bila sterilna u pevanju – rekla je Nataša.

Foto: IDJTV

– Ja mislim da je ona ušla u šou onako kako treba, u dobroj je formi, komforno se oseća na sceni, ima samopouzanje od kog puca još od prošle nedelje. Opet smo videli nešto novo od nje, ja sam prezadovoljan, bila si odlična! – rekao je Relja.

Ispratite live prenos večerašnje epizode putem linka ispod!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow