Pretraži

„Nikada više to ne bih uradio“: Petrov progovorio o vezi sa OBOŽAVATELJKOM, pa otkrio detalje iz privatnog života (VIDEO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:urfavpetrov

Mladi aktuelni reper ne prestaje da niže muzičke uspehe od kako se pojavio na sceni, a za IDJ kamere pričao je o svojim planovima za karijeru, ali je i otkrio do sada neke nepoznate detalje o sebi.

Svojom prvom pesmom opčinio je publiku i uz pomoć Tiktoka je uspeo sebe da pozicionira visoko na lestvici kada su u pitanju brojke. Svakim sledećim projektom je sam sebi podigao standarde, a po svemu sudeći ovo je tek početak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P E T R O V 🦅 (@urfavpetrov)

Ono što je nas zanimalo jeste da li je Petrov očekivao ovakav vrtoglavi uspeh i svu “famu“ koja se digla oko njega ili je pak pustio da sve ide prirodnim putem i da ne razmišlja o tome.

“Nisam očekivao odjednom tako veliki hajp, ali sam očekivao neki uspeh, to naravno“, ispričao je u IDJHot emisiji.

Na pitanje koji mu je cilj u budućnosti kada je karijera u pitanju, mladi reper nije želeo da otkriva previše detalja, ali je priznao da mu je glavni cilj da osvoji scenu, što nije nemoguće, s obzirom da je na jako dobrom putu ako se osvrnemo na njegove brojke kada su u pitanju pregledi.

“Nećemo o njima, ali ima ih dosta. Da osvojim scenu to je glavni cilj za sad“, priznao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P E T R O V 🦅 (@urfavpetrov)

Osvrnuli smo se i na hejt komentare koji su nezaobilazni kada si u javnom poslu, a jedan od tih komentara sa kojim se susreo on bio je da koristi nedozvoljene supstance.

“Nije istina, to su sve gluposti, priče, ali svakako i ovi koji me ne gotive, gotiviće me sigurno kroz par meseci ili godinu dana“.

Muzički početak nikada nije lak, a on je za IDJ kamere otkrio ko mu je prvi od kolega pružio podršku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P E T R O V 🦅 (@urfavpetrov)

“Najveću podršku smo dobili od strane Ceraka kada smo imali prvi nastup sa njima u Nišu bilo je 3000 ljudi, oni su stvarno izašli u susret, pozvali nas i dali rispekt na bini. Za njih stvarno mogu da kažem.“

Gde je popularnost tu su i devojke, a on je iskreno odgovorio na pitanje da li mu sada prilaze više devojke kada je popularan, ali i da li bi bio u vezi sa obožavateljkom.

“Devojke i likovi, svi prilaze. Sa obožavateljkom sam bio, ali više ne, užašno, nikad više. Naporno mi je to, baš loš odnos, užas.“

Celu IDJHot emisiju možete pogledati ovde:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News