Pretraži

Kaja Ostojić i njen verenik uradili „matching“ tetovaže – evo koju simboliku nose! (FOTO)

Showbiz
2
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Katarina Ostojić nedavno je obelodanila da će po četvrti put stati na ludi kamen, i to sa izvesnim Milošem Čujevićem, a sada su ona i njen verenik uradili „matching“ tetovaže koje simbolišu za njih važan trenutak.

Pre mesec dana, Kaja je iznenadila sve fanove kada je na društvenim mrežama objavila da se verila. S obzirom na to da je nakon svoje poslednje veze sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, vešto krila svoj privatni život od javnosti, ova vest je bila iznenađenje za sve.

Ubrzo su mediji otkrili da se radi o izvesnom Milošu Čujeviću iz Beograda, a i sama Kaja je ubrzo počela da objavljuje romantične fotografije sa izabranikom.

Nakon objave da će po četvrti put stati na ludi kamen Katarina je počela fanovima sve češće da otkriva detalje svog odnosa sa verenikom, ne skrivajući svoju ljubav, a sada su oni odlučili da na poseban način pokažu koliko su se povezali.

Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Naime, pevačica i njen verenik su se napravili poseban korak i napravili „matching“ tetovaže.

I Kaja i Miloš su istetovirali datum koji im je po svemu sudeći veoma važan – 26.03.2024.

Dok je Kaja svoju tetovažu napravila u predelu ispod grudi i uz nju dodala crno srce i bubamaru, njen verenik je važan datum istetovirao na ruci, a ispod toga je napisao „Čujke i Kaya“ i baš kao i ona dodao jedno crno srce.

Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Podsetimo se, Kaja je nedavno za domaće medije progovorila o venčanju koje svi sa nestrpljenjem očekuju, pa je tom prilikom priznala kako će izgledati na dan svoje udaje.

„Bićemo u crnom to sam sigurna, a što se tiče ostalih stvari maštam da bude u krugu prijatelja koje oboje volimo, porodice, da imamo dobru muziku i dobro vino“, istakla je ona tom prilikom, pa priznala kako je njena ćerka reagovala nakon što je saznala za veridbu.

Ćerka reaguje savršeno, super se slažu i ona sa njim i on sa njom, kao i ja sa njegovim sinom. Sve funkcioniše savršeno“, rekla je pevačica za „Blic“.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz