Pretraži

Nikada je ne biste prepoznali: Učesnica IDJShow-a pokazala kako je izgledala u detinjstvu, fotka oduševila fanove (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:djiandjela

Učesnica IDJShowa Anđela Dekić poznatija kao Đia, podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu kako je izgledala nekada i raznežila mnoge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ÐIA (@djiandjela)

Đia je i nakon takmičenja u IDJShowu ostala jako aktivna na društvenim mrežama, te neretko komunicira sa svojim pratiocima, a ovog puta im je dala mogućnost i da joj postavljaju pitanja.

Na njenom Instagramu se našlo dosta raznih pitanja, a jedno koje je učestalo, bilo je kada će Đia objaviti novu pesmu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ÐIA (@djiandjela)

Njena pesma “Nervni slom“ koju je predstavila u drugoj sezoni IDJShowa broji 1,4 miliona, a sudeći po snimcima na Tiktoku, Anđelina pesma postala je pravi hit.

Pored raznih pitanja u vezi njene karijere, koja polako, ali sigurno ide uzlaznom putanjom, našla su se i pitanja o njenom privatnom životu, a ono što je posebno zanimalo njene pratioce jeste kako uspeva održi vezu na daljinu, budući da je Đia u srećnoj vezi sa bratom „koleginice“ iz IDJShowa, Lejle Burazerović, koji živi u Belgiji.

– Je l teška veza na daljinu?- glasilo je pitanje na njenom Instagram storiju.

 

Foto:Printscreen/Instagram:djiandjela

-Teško je u nekim momentima, ali ako je istinska ljubav u pitanju uz puno strpljenja i uzajamnog poštovanja sve je moguće – odgovorila je Đia.

Neizbežno je bilo i pitanje kako je izgledala kada je bila mala, a Đia je vrlo rado i podelila svoju fotografiju iz detinjstva.

Foto:Printscreen/Instagram:djiandjela

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News