Pretraži

ZABRINUO JAVNOST: Zejn Malik doživeo nezgodu na Nedelji mode, snimak incidenta obišao mreže!

Showbiz
0
Foto: Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Popularni pevač i nekadašnji član popularnog boj benda „One Direction“, Zejn Malik prisustvovao je Nedelji mode u Parizu proteklog vikenda i tom prilikom doživeo nezgodu.

Miljenik devojaka prisustvovao je reviji popularnog brenda Kenzo, a brojni paparaci, kao i obožavaoci su sa nestrpljenjem iščekivali njegov izlazak iz zgrade u kojoj se održavala revija. Zbog prisutnosti velikog broja kamera koje su zabeležile svaki pokret muzičke zvezde, na društvenim mrežama je vrlo brzo postao viralan snimak nezgode koju je Zejn doživeo.

Dok je izlazio iz prostora u kom se revija održala i na putu na svojim kolima, preko stopala britanskog muzičara prešao je automobil. Po svemu sudeći, Malik nije reagovao na ovaj incident već je mirnog izraza lica nastavio ka svom automobilu, ali viralni klip je zabrinuo mnoge fanove koji su se pitali da li je sa pevačem sve u redu.

@niquecoleman we got a very rare sighting of zayn malik and then someone ran over his foot 🫠 #zaynmalik #zayn #kenzofashionshow #onedirection #kenzo #1d #popculture #popculturenews #zaynmalikedit ♬ original sound – Nique Coleman

S obzirom na to, Zejn se ovim povodom ubrzo oglasio na svojim društvenim mrežama i otkrio detalje nezgode.

„Kenzo, hvala na sjajnoj reviji! Moje stopalo je u redu!! Zahvaljujući mojim sjajnim cipelama“, našalio se on.

Uz ovaj opis, pevač je okačio i fotku svog autfita od te večeri i pokazao svoje izblajhane pramenove, kao i tragove gume na njegovim patikama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

Podsetimo, Malik je već neko vreme u medijskoj ilegali i izbegava javna pojavljivanja zbog, kako je sam naveo, anksioznosti, te je ova Nedelja mode jedna od retkih prilika u poslednjih nekoliko meseci na kojoj smo imali priliku da vidimo ovu svetsku zvezdu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz