Pretraži

NIKAD SREĆNIJI! Anja Bla i Baka Prase pokazali kako uživaju u ljubavi uprkos razdvojenosti (FOTO)

News
0
baka prase anja bla

Popularni par Anja Bla i Baka Prase razdvojeni su već neko vreme, a sada je influenserka pokazala kako njihova veza funkcioniše na daljinu.

Kraj stare godine i početak nove, Anja i Bogdan su dočekali nikad srećniji, te su još u decembru podelili sa svojim vernim pratiocima da su se uselili u novi stan vredan čak 2 miliona evra, dok je Baka sebi priuštio auto iz snova u vrednosti od pola miliona.

Međutim, Baka je ubrzo morao da napusti njihovo ljubavno gnezdo, te je više od milion svojih pratioca iznenadio vestima da se seli na Maltu, ali bez Anje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Ovo nije značio kraj za njihovu vezu, a popularna influenserka je sada pokazala i kako ovaj par funkcioniše na daljinu. Oni se po svemu sudeći, redovno čuju preko video poziva, što je Anja i otkrila skrinšotom jednog od njihovih razgovora.

„Duša moje duše“, napisala je ona uz fotku, a po njihovim širokim osmesima evidentno je da daljina nije pokvarila njihovu sreću.

anja bla, baka prase
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Anja Bla i Baka Prase neće još dugo biti razdvojeni, s obzirom na to da je influenserka nedavno otkrila da uskoro planira da se priključi Bogdanu na Malti, kao i da je njegovo preseljenje samo privremeno zbog određenih poslovnih planova.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News