Pretraži

ANJA BLA PODELILA FOTOGRAFIJE IZ DETINJSTVA: Svi su ostali bez reči kada su videli kako je njena mama izgledala! (FOTO)

Influence
0
anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Poznata influenserka Anja Bla podelila je sa pratiocima na Instagramu svoje slike iz mlađih dana, a jedna od njih sve je ostavila bez teksta.

Anja svakodnevno sa svojim pratiocima deli momente iz svog privatnog života. Ona je poslednjih godina veoma aktivna na društvenim mrežama, pa su njeni fanovi upućeni u sva dešavanja iz njenog života .

Nju su svi prvo upoznali kao devojku poznatog influesnera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ali se Anja vrmenom probila i postala veoma uspešna influenserka koja promoviše vežbanje i zdrav život.

Ipak o njoj malo znamo iz dana pe nego što je počela da se pojavljuje na društvenim mrežama, pa je ona sada sada sa svojim fanovima podelila svoje slike iz mlađih dana.

Prvo je sa svima podelila fotografiju kada je bila baš mala i volela da nosi pletenice.

– Da vam pokažem moju kosu kada sam bila mala, obižavala sam pletenice da imam – napisala je ona u opsiu fotografije.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Nakon ove usledila je fotografija koja je privukla najviše pažnje. Na njoj se nalazi Anja iz tinejdžerskih dana, a pored nje pozirale su njena drugarica i mama. Sve su bile u kratkim šortsevima u kojima su zasigurno privlačile veliku pažnju, a naročitu pažnju je privukla njena mama, koja je izgledala kao da je njihovo godište.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

– Realno, mama izgleda bolje nego nas dve – primetila je i Anja, pa je na istoj fotografiji zumirala sebe, pa skrenula pažnju na svoju frizuru:

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

– Inače, vidite da ovde imam samo dve pretanke pletenice a na onoj slici pet debelih, sve zbog policističnih jajnika – napisala je ona pa je nakon toga usledila njena fotografija kada je imala 16 godina, na osnovu koje je zaključila da izgleda starije nego sada.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Inače, Anja često komunicira sa svojim fanovima, pa je tako nedavno odgovarala na njihova pitanja, pa je komentarisala devojke koje se pretvaraju da su nešto što nisu:

– Znam da ću dobiti hejt ali devojke koje stalno potenciraju „girls support girls“ fazon i tu priču su najgori tip ženskih osoba koji postoji, kao nisi dobra osoba jer nekoj ribi napišeš na tiktoku da je prezgodna, a u privatnom životu si smeće i gledaš samo kako nekoj devojci da napakostiš. To stalno viđam i masu puta sam se uverila da su haos loše osobe baš te koje deluju kao cvetkice male. Sve što neko previše potencira zapravo je totalno suprotno u stvarnom životu – objasnila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence