Pretraži

„IDEM KOD NJEGA“: Anja Bla priznala sve o selidbi Bake Praseta na Maltu, pa otkrila kako planiraju da provedu zajednički odmor (FOTO)

Influence
1
anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Popularna influenserka Anja Bla otkrila je koliko dugo će biti razdvojena od svog dečka, jutjubera Bake Praseta.

Baka je nedavno sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelio fotografiju kako kod kuće uživa sa svojom devojkom. Podsetimo, mladi par se pre mesec dana uselio u novi stan vredan neverovatnih 2 miliona evra, te od tada često dele fotke i snimke kako uživaju u njihovom novom domu.

S obzirom na to, ova slika nije bila iznenađenje, međutim ono što je šokiralo njegove fanove jeste opis koji je jutjuber ostavio. Baka je naime otkrio da se seli na Maltu, a mnogi su se zapitali da li on zaista planira preseljenje ili se radi o još jednoj šali po kojima je poznat.

Ovo ne bi bio prvi put da Bogdan ide u ovu državu, a jednom prilikom je otkrio da ga razni poslovi vežu upravo za Maltu, pa su njegovi pratioci posumnjali da se radi samo o poslovnom putu.

Anja Bla je sada odgovarala na pitanja svojih pratioca, te je otkrila da li se Baka zaista preselio, kao i koliko dugo će biti odsutan.

„Nije se odselio zauvek nego na kratko. Pritom idem kod njega nakon što se vratim iz Nemačke. Zapravo, prvo mi mama dolazi malo, pa idem kod drugarice u Nemačku, pa onda kod Bokija“, napisala je influenserka.

anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Anja je između ostalog otkrila da planira dva zimovanja ove godine, oba najverovatnije u februaru, od kojih će jedno biti upravo sa Bogdanom.

Ovaj poznati par je često bio na udaru negativnih komentara zbog njihovog odnosa, a fanovi su često zamerali Baki što ne putuje sa Anjom, dok ga je ona branila i isticala kako on ne voli putovanja.

Čini se da se sada situacija menja, te se popularni jutjuber sve češće priključuje influenserki na putovanjima.

„Jao baš mi se ide, ali nemam sada vremena za to, planiram u drugoj polovini februara sa drugaricom na Kop, a verovatno i sa Bokijem. Sa njim neću da skijam, nas dvoje ako odemo verovatno ćemo samo da sedimo u kuć, pijemo čajeve i gledamo sneg kroz prozor, a sa drugaricom idem da skijam i da istražujemo planinu“, istakla je Anja Bla, a potom priznala sve o nezgodi koja se pre par godina desila njenom krivicom.

„Inače, pre dve godine sam vozila motorne sanke i ta drugarica je pala jer sam ja vozila kao ludak i podbila je rebro.“

anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence