Pretraži

“Nekada se izvrištim na njega“: Katarina Grujić iskreno progovorila o suprugu Marku i svađama u braku

News
0
katarina grujić
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Iako se nedavno ostvarila u ulozi majke, Katarina Grujić nije zapustila ni svoju muzičku karijeru i vredno radi na novim muzičkim projektima.

Katarina je nedavno najavila da će uskoro objaviti i svoj povratnički album i tako obradovati svoju vernu publiku.

Ona neretko priča o svojoj porodici, a i o tome kako se slaže sa svojim suprugom Markom, koji zbog posla trenutno živi u Atini, a Katarina ne propušta priliku da sa naslednicom otputuje u prestonicu Grčke, kako bi uživali u zajedničkom vremenu.

Pevačica se nedavno vratila iz Atine gde je boravila tri nedelje, a sada je za domaće medije podelila utiske sa putovanja.

– Prelepo, kao i svaki put… Ćerka i ja smo bile tri nedelje u Atini i puno mi je značilo jer sam napunila baterije pred snimanje novog spota, opustila sam se… Stalno sam nešto spremala kod kuće, od doručka, ručka, večere, užina… Išli smo i po restoranima i konstantno smo nešto jeli. Srećom, pre Atine sam puno trenirala i liniju dovela do savršenstva, ali sam se pored muža opustila – ispričala je Katarina za Informer, pa otkrila i da li ponekad dolazi do nesuglasica sa Markom:

– Ne svađam se nikada sa mužem! Možda se nekada ja izvrištim na njega, ali on nije osoba koja voli da se svađa, nemamo ni oko čega da se raspravljamo. Ipak, zdravih čarkica imamo, kao i svi parovi! Marko nikada ne ulazi u rasprave sa mnom, uostalom, kao i niko u mom okruženju – priznala je ona,.

Ona je ovom prilikom progovorila i o svojoj karijeri, a kako je najvila, njen album uskoro stiže, a pitanje da li će se na njemu naći neke saradnje.

– Imam neke ponude i postoje neke pesme koje bi mogle da budu duetske, razmišljali smo o tome… Moja kuma Andreana Čekić i ja se već godinama dogovaramo za duet, ali nikako da pronađemo adekvatnu numeru.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News